hirdetes

Kíváncsi vagy hol kaphatod a legjobb hamburgert Magyarországon? Nézd meg a nemzetközi burgertérképen!

ZH
Frissítve: 2024.04.30
Frissítette: ZH

A Big 7 Travel utazási magazin a korábbi években létrehozott egy nemzetközi burgertérképet, amin a világszerte legfinomabb hamburgerek fellelhető helyeit találjuk. A Bamba Marha Burger is felkerül erre a térképre, sőt idén beválasztották a világ 18 legjobb burgerezői közé.

legjobb burger

Itt kaphatod a legfinomabb hamburgert Magyarországon

A Big 7 Travel utazási magazin tesztelői járják a világot annak okán, hogy a Világ 50 legjobb burgerezőjét gyűjtsék össze az olvasók számára 2024-ben. Korábban már létrehoztak egy burgertérképet, amire egy magyar burgerező, a Bamba Marha Burger is felkerült, de itt nem állhatunk meg szó nélkül, hiszen a tesztelők beválogatták a legjobbak közé is. A végső listát nem csak a tesztelők állították össze, hanem számításba vették a kritikusok véleményeit is, az éttermek visszajelzéseit, és a magazin közel 2 milliós nemzetközi olvasótáborának értékeléseit is, de természetesen a szerkesztőségi csapat sem állhatta meg, hogy ebbe belekóstoljon. A verseny során figyelembe vették az online megjelenést, az értékeléseket, az elérhetőséget, és természetesen az olyan mérvadó pontokat is mint az ár-érték arány és az éttermek berendezése, atmoszférája.

Nemzetközileg elismert burgert ehetünk Budapesten

Míg a kialakított lista természetesen szubjektívnak mondható, addig a Bamba Marha részére és Magyarország részére is ez egy óriási büszkeség, így ha gondolkoznátok, hogy hol egyetek hamburgert Budapesten, akkor irány a Bamba Marha!

hirdetes

A Világ 50 legjobb burgerező listáján a 18. helyezést érték el, viszont az értékelésben kifejezetten Magyarország legfinomabb burgerének is nevezik. Úgy tartják, hogy sikerük titka itt az összetevőkben rejlik: a kiváló minőségű marhahúsban és a helyi forrásból származó feltétekben. A sikerhez az is hozzátesz, hogy az étlapon minden ízléshez találhatunk megfelelő burgert, és az étterem abszolút sikerének számít, hogy már nem csak Budapesten ehetünk a Bamba Marhából, hanem már Dubaiban is élvezhetjük a finom ízeket.

hirdetes

A világ 50 legjobb burgerezője

A Bamba Marha előtt olyan burgerezők foglaltak helyet, mint a San Francisco-i 4505 Burgers & BBQ, a Chicagoi Community Tavern, a skót Bread Meats Bread, az Alabamai Jack Brown’s Beer, a Koppenhágai Gasoline Grill, a Durbani Smokin’ Joes és a New Orleansi Bub’s NOLA. Természetesen mi mást is gondolhatnánk,hol ehetjük a legfinomabb burgereket ha nem Amerikában, de azért a lsitán szép számmal elhelyezkednek európai éttermek is és a világ különböző tájairól is felkutatták a legjobb burgereket a tesztelők.

De nézzük kik kerültek be a világ legjobb 10 hamburgerezői közé:

10. Burgermeister – Berlin, Németország
9. Mamo Burger Bar – Ontario, Kanada
8.  Smash Tag – Róma, Olaszország 
7. Mother Flipper – London, UK 
6.  The Nook – St. Paul, Minnesota 
5.  La Birra Bar – Buenos Aires, Argentina (Miami & Madrid) 
4. BAP– Burgers and Pastrami – Stockholm, Svédország
3. Burger Geek – Auckland, Új Zéland
2. Midcity Smashedburger, – Portland, Oregon
1.  Royal Stacks – Melbourne, Australia
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Zágráb

Zágráb: Zágráb Horvátország fővárosa és a Zágrábi főegyházmegye székhelye az ország... Tovább

Ilcsi szépítő füvek

Ilcsi szépítő füvek natúrkozmetikai termékek:  2013 óta hungarikumnbak számít. Az... Tovább

Tovább a lexikonra
Ételek Gasztronómia
X
Kövess minket facebookon!