hirdetes

Meg fogsz lepődni – Ez mindenidők legjobb karácsonyi dala

VN

A plázák már rá kezdtek, vannak emberek, akik már most unják is ezeket a karácsonyi zenéket, pedig még csak november közepe van. Te tudod melyik minden idők legjobb karácsonyi zenéje? Egy 2022-es listát hoztunk, ami ezeket mutatja be, a legfrissebb adatokkal még nem tudunk szolgálni….

Top 10 legjobb karácsonyi dal

#10. Christmas Wrapping - The Waitresses

Nekem minden egyes alkalommal csal egy kis mosolyt az arcomra. Ez egy Hallmark-film egy négy és fél perces dalban, miközben egy dallam teljes javulása a fülbemászó gitárriffel és a rézfúvós hangszeres hídban.

#9. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder

Azt hiszem, senki sem szereti annyira a karácsonyt, mint Stevie Wonder. Komolyan, ez a dal egy szerelmes levél karácsonyra a legjobb módon. Ja, és van egy szájharmonika szóló! Nagy karácsonyi klasszikus, amit tényleg nem lehet nagyon nem szeretni szerintünk. Bár mostanában gyakran nem hallottuk a rádióban, az igaz.

#8. All I Want For Christmas Is You - Kelly Clarkson

Nem, ez nem az, amire gondolsz! Nagy klasszikus, ami egyik évben sem maradhat le a toplistákról, és a pláza rádiók is imádják. Vásárolni erre a legjobb sokak szerint, te is egyetértesz? Ez egy klasszikusabb verzió, ahol Kelly Clarkson abszolút megöli Vince Vance & The Valiants 1989-es slágerének ezt a borítóját, ami néhány évvel Mariah Carey képbe kerülése előtt történt. Clarkson erőteljes énekétől az isteni kürtökig ez egy alulértékelt gyöngyszem, amelyet több embernek kell értékelnie. 

#7. It's the Most Wonderful Time of the Year - Andy Williams

hirdetes

Jajj, de szeretem én ezt a karácsonyi muzsikát! Egy igazi karácsonyi dal. Talán túljátszott, de számomra az ünnepi szezon az év legcsodálatosabb időszaka, így igazán otthon van. Ráadásul általában ez az egyik első dal, amelyet a rádióállomások úgy döntenek, hogy lejátszanak, amikor november végén (vagy szerencsés esetben kicsit később!) karácsonyi zenére váltanak.

#6. White Christmas - Bing Crosby

Valószínűleg a legikonikusabb karácsonyi dal mind közül. A nosztalgiával és az elmúlt karácsonyok emlékeivel teli „Fehér Karácsony” egyszerűen… csak helyesnek tűnik. Mintha meleg pulóvert húznánk egy hideg téli napon.

#5. Christmas Eve/Sarajevo 12/24 - Trans-Siberian Orchestra

Azok a gitárok!!! A zongora!!!! Csak tökéletesség.

#4. All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

Nagy klasszikus, ami egyik évben sem maradhat le a toplistákról, és a pláza rádiók is imádják. Vásárolni erre a legjobb sokak szerint, te is egyetértesz? Az „All I Want for Christmas Is You” a karácsonyi öröm megszemélyesítése és a modern generáció legismertebb ünnepi dala. Ha utálod ezt a dalt, valószínűleg az ünnepeket is.

hirdetes

#3. The Christmas Song (Merry Christmas To You) - Nat King Cole

Hagyja, hogy Nat King Cole lágy és meleg tónusai elaltassanak ezzel az azonnali karácsonyi nosztalgia slágerrel. Imádom, ahogy a zongora, a vonósok és a gitár zökkenőmentesen olvad egymásba, és olyan jazzes dallamot hoz létre, amelyet olyan kellemes hallgatni.

#2. Last Christmas - Wham!

Még mindig úgy gondolom, hogy a „Last Christmas” az egyik legjobb ünnepi dallam, amelyet egész évben hallgathatunk. A dal lényege egy sikertelen románc, amely karácsonykor tönkrement, és persze, lehet, hogy nem ez a legvidámabb dal, de az őszinte sóvárgás ebben a dallamban számomra minden megfelelő hangot megüt. Minden idők egyik legjobb karácsonyi dala, már csak egy van, ami jobb nála!

#1. Christmas Time Is Here - Vince Guaraldi Trio

A „Christmas Time Is Here” a karácsonyi nosztalgiadal. Az A Charlie Brown Christmas-ben hallható vokális verzió fantasztikus, de itt szeretném kiemelni az instrumentális verziót, mert az is csodás!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Darnyi Tamás

Darnyi Tamás: Magyarországnak 3 4-szeres olimpiai bajnoka van, Darnyi Tamás az egyik közülük.... Tovább

Gyufa

Gyufa: az egyik legismertebb magyar találmány. A gyufa egyik végén gyúlékony anyaggal bevont,... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Külföld Szórakozás Történelem
X
Kövess minket facebookon!