hirdetes

Itt a jó idő, irány a Városliget!

LK

Végre egyre jobb az idő, így érdemes egy kicsit kilépni a négy fal közül és egy kellemes sétára indulni, amihez tökéletes választás a Városliget.  

Látnivalók a Városligetben

Budapest egyik legismertebb és leglátogatottabb része a Városliget, ahol számos látnivalóval és nevezetességgel találkozhatunk. Ez az első olyan park, amit mindenki számára nyitottá nyilvánítottak. A zöldövezeti terület tökéletes egy kellemes sétára a családdal, ráadásul rengeteg programot is rendeznek egész évben a környéken.

Vajdahunyad vára

Egyik legromantikusabb várunk, a Vajdahunyad vára, egy igazán kiemelkedő látnivaló a Városligetben. Itt található Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági múzeuma is, amit érdemes mindenkinek meglátogatnia legalább egyszer.

hirdetes

Fővárosi Állat- és Növénykert

Az állatkeretet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Úgy gondolom, hogy ide érdemes többször is ellátogatni, hiszen mindig jó program, kifejezetten a kisgyermekes családoknak. A jó idő esetében pedig tökéletes itt sétálni egy kiadósat.

Hősök tere

Budapest egyik legfőbb látványossága, valószínűleg nincs olyan ember a fővárosban, aki ne látta volna, ráadásul a Világörökség része az előtte futó Andrássy úttal együtt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Normafa

Normafa: a fővárosiak egyik kedvenc kirándulóhelye. A Normafa, eredetileg Viharbükk kedvelt... Tovább

Meteor-barlang

Meteor-barlang: Magyarország egyik legnépszerűbb és legjelentősebb barlangja. Bódvaszilas... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyarország
X
Kövess minket facebookon!