notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Nézd meg, hogy Európában hol élnek a legszebb nők!

Itt élnek a legszebb nők Európában

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Habár első ránézésre nem feltétlenül lehet megállapítani egy európai nőről, hogy melyik nemzetet képviseli, az egyértelműen látszik, hogy miért tartják kontinensünk hölgyeit olyan kiemelkedően szépnek.

Nézd meg, hogy Európában hol élnek a legszebb nők!

Nehéz igazságos listát összeállítani a legszebb nőket felsorakoztató európai nemzetekről, hiszen minden népcsoportnak vannak olyan vonásaik, amelyekkel kitűnhetnének a többiek közül. Ennek ellenére itt vannak azok az európai országok, ahol a kontinens legszebb nőivel találkozhatunk.

 

1. Magyarország

Elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy hazánk méltó az „Európa egyik legdögösebb nemzete” címre. Ha megkérdezel egy külföldit, hogy szerinte miről híres Budapest, akkor két nagyon gyakori választ hallasz majd, amelyek közül az egyik a temérdek természeti erőforrásra (és a számos gyógyfürdőt), míg a másik a rengeteg „felnőtt filmes színésznőre” utal majd.

 

Hazánkban egyre több nő dönt a nyelvtanulás mellett – a külföldiek nagy örömére – ami a magyar nők nyitottságát és érett gondolkodását támasztja alá. Szépségük nem igényel külön ragozást, hiszen nap mint nap láthatjuk őket – igazán szerencsések vagyunk!

 

 

2. Lengyelország

Lengyelország nem csupán gazdag történelme miatt kell, hogy egy európai körút egyik állomása legyen. A lengyel nők nem hiába szerepelnek listánkon. Világos haj, enyhén napbarnított bőr, gyönyörű kék szemek – mi kell még? Testvérországunk hölgyei a legfontosabb helyeken formásak, ami szintén nem elhanyagolandó szempont.

 

Azonban ne hidd, hogy olyan könnyű elbűvölni őket, mert nagyon is tisztában vannak adottságaikkal, ráadásul egész Európa legtanultabb női közé tartoznak. Önálló, erős szlávok leszármazottai, akik a hasonlóan magabiztos és erős férfiakat kedvelik igazán. Külön érdekesség, hogy meglepően fekete humorral rendelkeznek.

hirdetes

 

Nézd meg, hogy Európában hol élnek a legszebb nők!

3. Litvánia

Litvánia – a szőke szépségek hazája. Világos hajuk és bőrük ellenére azonban a litván nők nem tartoznak a szlávok közé, hanem a lívek leszármazottai, akikből ma már nem maradtak igazán sokan. Akik azonban még mindig köztünk járnak, azok között rengeteg a kecses, csinos hölgyemény. A litván nők a legjobb lív géneket örökölték, így többek között felmenőiknek köszönhetik, hogy Európa legszebbjei között tartjuk számon őket.

 

A litván nőkről úgy tartják, hogy nagyon közvetlenek és ami a szívükön, az a szájukon. A litván férfiak külön említést érdemelnek, mert gyakran túlságosan is féltékenyek (szóval vigyázni az exekkel és a védelmező testvérekkel).

 

 

4. Svédország

Egyetlen szép európai nőket felsoroló listáról sem származhat a Svéd nemzet. A svéd nők a világ legszabadabb felfogású női közé tartoznak, nyitottak és közvetlenek. Ezek a magas, szőke szépségek rendkívül okosak is – legtöbbjük már 22 éves korukra befejezi a főiskolát.

 

Kevesen képesek visszaszokni saját nemzetük hölgyei közé, miután megtapasztalták a svéd lányok barátságos, nyitott és humoros természetét. Fizikumuknak köszönhetően számos világhírű sportoló is svéd eredetű.

hirdetes

 

Nézd meg, hogy Európában hol élnek a legszebb nők!

5. Németország

A német nőket a világ legbüszkébb hölgyei közé sorolják, akik nagyon szeretnek sikereikről áradozni másoknak. Habár ez elsőre nagyképűségnek hangozhat, valójában szó sincs ilyesmiről. A német nők egyszerűen büszkék tanultságukra, és minden joguk megvan ezért elismerést elvárni másoktól.

 

Mivel azonban Németország számos különböző régióból áll össze, így ne lepődj meg, ha az vidék felfedezésekor teljesen más természetű nőkkel találkozol, mint a nagyvárosokban. A német hölgyekre azonban általánosságban jellemző, hogy nagyon vonzóak, és habár eleinte kissé félénknek tűnhetnek, rendkívül érzékiek is.

 

 

6. Észtország

Habár Észtország Lettország és Litvánia közelében helyezkedik el, valójában több közük van a finnekhez, mint bármely másik közeli nemzethez. Az észt nép meglehetősen kis létszámmal rendelkezik, ezért a világban meglehetősen kevés innen származó nővel találkozhatunk.

 

Sokuk lép modellpályára, ami testi adottságaikat elnézve egyáltalán nem meglepő. Azonban többségük nagyon tanult is és kifejezetten jól beszélik például az angol nyelvet.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
232 017
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 553 401
Közösség
hirdetes

Szótár

Frakk a macskák réme

Frakk a macskák réme: Sok gyerek kedvence volt a 80-as, 90-es években. A Frakk, a macskák réme... Tovább

Tihanyi félsziget

Tihanyi félsziget: A Tihanyi-félsziget a Balaton nagy félszigete, mely annak északi partjáról... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 192

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek