hirdetes

Legyél te is sikeres, kövesd a siker 3 alapelvét!

Bettina

Így lehetsz te is sikeres! Kövesd ezeket az elveket, hogy akár a céljaid elérésében, akár a munkádban vagy a magánéletedben kiemelkedő sikereket érhess el!

a siker alapelvei

A befolyásolásra sokan negatív jelzőként tekintenek, de az igazán sikeres emberek tudják, hogy befolyásolás nélkül nincs siker. Hiszen te is felnézel a befolyásos emberekre, ők igazából befolyásolnak téged. Befolyásolnak téged a vásárlási szokásaidban, a politikai nézeteidben, abban, hogy milyen életet élsz, higy milyen minőségben éled a mindennapjaidat. A sikeres emberek mind befolyásolnak, sőt ők tudják igazán ezeknek a legjobb módszereit. Vannak bevált praktikáik, vannak olyan elvek amiket nem hagynak el, hanem  minden egyes alkalommal, amikor mondjuk tárgyalnak ezeket erősítik meg magukban, így készülnek fel a sikereik elérésére. Néhány ilyen elvet fogunk felsorolni. 

Ezek az elvek alátámasztják azt, hogy akármiben akarunk sikeresek lenni, tudnunk kell azt, hogy milyen elvek alapján érdemes elindulni a siker útján. Mire lesz szükségünk, hogy mi is a legjobbak közé tartozzunk. 

hirdetes

1. A kölcsönösség elve


Ez egy nagyon egyszerű képlet. Ha az ember ad valamit, akkor szeret vissza is kapni valamit. A viszonzást ha jelezzük, ha nem minden esetben és mindenkitől elvárjuk. Ez az oka annak, amiért ezt fontos az eszünkbe vésni, hogy ez fordítva is igaz. Tehát ha valakinek adunk valamit, akkor megjelenik benne a gondolat, hogy adnia kellene. Adjunk, hogy kaphassunk, és ha kapunk, akkor adjunk mi is!

2. A következetesség elve

Ez a politikusok kedvence. Ha valakiben képesek vagyunk kiváltani akkora bizalmat, hogy nyíltan elköteleződjön a célunk mellett, akkor valószínűleg hosszú távon ki is fog tartani mellettünk. Ezt is fontos, hogy pozitívan közelítsük meg. Tehát igenis érdemes őszintén, hitelesen, és korrekten csinálni az üzletet, hogy elköteleződjenek mellettünk, hiszen ez vezet ahhoz, hogy kitartsanak a célunk mellett mások is. 

hirdetes

3. A társadalmi bizonyíték elve


Ez egy pofonegyszerű és éppen emiatt hatásos alapelv.Az emberek alapvetően bizonytalanok, és bizalmatlanok ezért szeretnek jól bevált mintákat követni.Ha neki sikerült, nekem is fog – gondolja szinte mindenki magában. Viszont a vállakozói létben ez azt jelenti, hogy tudnod kell példákkal alátámasztani miért éri meg bárkinek is Téged választani! Ha vannak jó történeteid, ha vannak egészen biztosan lekövethető és hiteles sikeres már elért céljaid, akkor lesz nyert ügyed.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szegedi Nemzeti Színház

Szegedi Nemzeti Színház:  Az egyik legnépszerűbb vidéki színháznak számít. 1883-ban... Tovább

Takarítás

Akár kis takarítás, akár nagy takarítás, különböző hasznos takarítási tippeket lehet... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Szórakozás