hirdetes

Lendülj túl a helyzeti nehézségeken!

Bettina

Néha sokkal egyszerűbb mód vezet ahhoz, hogy túllendüljünk a nehézségeken, de valamiért nem látjuk a fától az erdőt!

lendülj túl a helyzeti nehézségeken

Néha te is úgy érzed, hogy a mai rohanó világban elhatalmasodtak felettted a dolgok? Nehezen kezdesz bele új dologba, hiszen előtted lebeg az a sok más befejezendő feladat, aminek még csak a feléig jutottál maximum? Ne aggódj, ha ezzel küzdesz, sokan vannak vele így. Annyi mindent szeretnénk besűríteni egy napunkba, hogy utána a végeredmény az, hogy semmivel nem sikerül igazán végeznünk. Összeállítottunk egy nyolc pontból álló listát, ami biztos, hogy neked is segítségedre lesz. Ez a lista számodra is egyszerű technikák segítségével fog segíteni túllendülni a helyzeti nehézségeken, hogy a végén jobban teljesíts!

1, Legalább a kisebb feladatokkal végezz időben! – ahhoz, hogy ismét megmászhasd a siker létráját mindent az alapoktól kell kezdened. A lehető legjobb módja ennek, ha minden apróbb feladatot befejezel időben, így később a nagyobb feladatokat is gond nélkül elvégzed majd!

hirdetes

2, Ne gondold túl a dolgokat! – gondosan nézz végig minden eshetőséget, és ha ráéreztél a tutira, kezd el megvalósítani!

3, Maradj mozgásban! – néha a legrosszabb dolog , ha elhiszed, hogy a jelenlegi helyzetből nincs kiút. Ötletelj és térképezd fel az összes lehetőséget! Ragadj meg minden esélyt és győzd le a mélységeket!

4, Fordítsd a hátrányodat előnyöddé! – a nehéz idők olyan dolgokra is megtanítanak, amelyeket máskor nem tudnál elsajátítani. Használd ki ezt az időt is, hogy amikor felemelkedsz a mélységből még magasabbra tudj eljutni!

 

“Ha az ember kitartóan fókuszál valamire és használja a képzelőerejét, akkor semmi sem lehetetlen.” 
hirdetes
Ed Stafford
 

5, Nézz szembe a félelmeiddel! – majd ha ez megvan, lépj ki a komfortzónádból és győzd le azokat!

6, Ne törődj mások véleményével! – biztos lehetsz benne, hogy sokan megpróbálnak majd elbizonytalanítani. Ne foglalkozz velük, mutasd meg nekik, hogy már csak azért is képes vagy rá!

7, A véget kezeld új kezdetként! – sohasem késő újrakezdeni, csak légy bátor bevallani saját magadnak, hogy itt most valami elérkezett a végéhez!

8, Fókuszálj arra, amit el akarsz érni! – a győzteseket az különbözteti meg az átlagos emberektől, hogy soha sem tévesztik szem elől a tényleges céljukat!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Várhegy

Várhegy: Budapest egyik legnépszerűbb látványossága, sok sok idegenforgalmi csábítással. A... Tovább

Szalajka-völgy

Szalajka-völgy: az ország egyik legszebb és leglátogatottabb turistaparadicsoma, mely Heves... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek