hirdetes

Szuper kedvezményezés a LIDL-ben: 399Ft-ért 3,5 kg gyümölcsöt és zöldséget vehetsz

VN

Elszálltak az árak, ezt tagadni sem lehet, de ha eléggé nyitott szemmel járunk, akkor olyan zseniális kedvezményezésekkel is lehet találkozni, mint a Lidl akciója. Gyümölcsöket és zöldségeket vihetsz haza a családnak nagyon jó áron.

Lidl akciós zöldség gyümölcs doboz

Hogy működik a Lidl-ös zöldség-gyümölcs akció?

A kissé szépséghibás, de emberi fogyasztásra még tökéletes alkalmas zöldségeket és gyümölcsöket gyűjtik össze egy hatalmas dobozba, amik legalább 3,5 kg-osak, elhelyezik a pénztár mellett egy 399-et árcédulát felragasztva rá. Tehát 399 Ft-ért, 3,5 kg apró szépséghibákkal rendelkező zöldséget és gyümölcsöt vehetsz. Ezen a ponton azt is megjegyezném, hogy nagymamám szerint nem a legszebb gyümölcsök a legfinomabbak, az apró hibák adják az igazi zamatot! Hogy igaza van-e vagy sem, azt derítsd ki te: menj és vegyél ilyen 399 Ft-os zöldség-gyümölcs csomagot!

hirdetes

Mi kerül a Lidl 399-es csomagjába?

A Facebookon olvastunk egy kommentet, miszerint valakiben felmerült a kérdés, hogy a dobozba került zöldségek, gyümölcsök kilója 399 FT? Igen valóban hihetetlen, hogy több mint 3 kiló finomság csupán 400 Ft, de igaz. Többen kommenteltek, hogy az egész doboz 400 Ft:

„Nem, az egész csomag volt annyi, az enyém, 3,75kg volt, volt benne sok narancs, kivi, áfonya, szőlő, citrom, paprika, jégcsapretek, banán. Minden jó állapotban, és finom!”

hirdetes

Most érkezett a friss, hír, hogy már minden Magyarországi Lidl Áruházban elérhető ez a kezdeményezés, minden áruházban állítanak össze csomagokat, azonban nem kell leharapni senkinek a fejét, ha te éppen nem találsz a pénztár mellett kikészített csomagokat! 

A következő oldalra lapozva elmondjuk, mit kell tudni a csomagokról, hol, és mikor érdemes keresni a szépséghibás, de nagyon olcsó zöldségeket, és gyümölcsöket!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Dráva

Dráva: A nagy magyarországi folyók egyike. A Dráva a Duna jobb oldali mellékfolyója 40 095... Tovább

Herendi Porcelánmanufaktúra

 Az ország exportjának egyik legfőbb részese a Herendi Porcelánmanufaktúra. 1826-os... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Gasztronómia Hírek Szórakozás