Ne hagyd, hogy az ünnepi pihenés helyét átvegye a karácsonyi sürgés-forgás!

Lusták karácsonya - avagy hatékony tippek a karácsonyi készülődésre, amellyel megkönnyítheted a dolgod!

cs
Lusták karácsonya

2. tipp: Karácsonyi nagytakarítás? Bízd kivételesen másra!

Családanyaként és dolgozó nőként a karácsonyi nagytakarítás kifejezés sokaknál kiveri a biztosítékot. Tisztában vagyok azzal, hogy egészségünk és jó közérzetünk érdekében muszáj elvégezni ezt a feladatot is időről időre, azonban a hosszú-hosszú órákon keresztül történő suvickolás kész rémálom. Ráadásul az én családomban már nemcsak otthon, de a nagyszülőknél is el kell a segítség – így a tavaly előtti évben például majd’ egy hét szabadságom ment el csak takarításra, ahelyett hogy ezt az időt a gyerekekkel töltöttem volna...


Vannak ugyan olyanok, akiket ez a fajta időtöltés megnyugtat, nos – nincs mit szépíteni - én nem tartozom közéjük. Engem inkább a gyermekeimmel való játék és a tartalmas programok kötnek le, ugyanakkor nem bírom elviselni a rendetlenséget és koszt. Muszáj hát a tettek mezejére lépni, s mivel egy különleges ünnepről beszélünk, megadom hát a módját: profi segítséget kérek egy takarító cégtől.

Karácsonyi nagytakarítás

Forrás: Vapor Clean

 

Bizalmatlanság ide vagy oda, az ember nem enged be akárkit az otthonába. Megbízható és leinformálható céget kerestem hát, s a felhozatal között, a véleményeket elolvasva a Kék Harmóniára esett a választásom. Újabb pipa az karácsonyi feladatok elvégzendő listáján! 
Ha téged is érdekel a takarítási szolgáltatás, akkor ide kattintva elérheted őket: karácsony előtti nagytakarítás.

Persze sokan joggal gondolhatják, hogy “rám szakadt a nemzeti bank”, de ez nem igaz. Azt, hogy hetente rendszeresen jöjjön hozzám a takarító személyzet sajnos én sem engedhetem meg (bárcsak… :), de egy-egy ilyen nagytakarítás alkalmával, már ha csak a megtérülést nézem is jól kijövök! A takarítás ára természetesen az otthonodtól is függ, de annyit elárulok, hogy én meglepődtem rajta, mennyire nem vészes ez az ár egy hét szabadságért cserébe.

Még egy tipp vár a következő oldalon, amelynek segítségével az idei karácsonyod még békésebb lehet! 
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában

Szótár

Madarasi Hargita

Madarasi Hargita: A Madarasi-Hargita a Hargita-hegység és Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa,... Tovább

Hollóházi porcelán

Hollóházi porcelán: hungariumnak számít. Az ország legrégebbi, 1777 óta folyamatosan... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek