hirdetes

Egy újabb zseniális magyar találmány, amiről érdekes módon nem szólnak reklámok...

Sz.F.

Tóth Miklós lassan fél évtizede dolgozik a napelemes tetőcserépen. Az első hír 4 éve jelent a találmányról, azóta időről-időre felbukkan egy hír, hogy épp indul hamarosan a gyártása. Nézzük, mi történt ez alatt az idő alatt! 

Egy újabb zseniális magyar találmány, amiről érdekes módon nem szólnak reklámok...

Hol tart most a napelemes tetőcserép fejlesztése?

A TMT Napelemes Tetőcserép fejlesztése, már két éve elkészült,amelynek eredményeképpen az alaptípuson kívül további típus változatok készültek. A típus változatok több színben, és számos felszereltséggel készülnek majd, egyedi igények figyelembe vételével. A napelemes tetőcserépről már évr évek óta lehet hallani, de a gyártási szakaszba még mindig nem jutott el a termék. Mikorra várható a sorozatgyártás?

A sorozatgyártás a nyár folyamán megkezdődik, és a termékeket megrendelés alapján fogjuk gyártani, a beérkezések sorrendjében. Jelenleg a régi honlapunk nem elérhető, mert új, más domain néven teljesen új honlapot készítünk, amely sokoldalúbb kialakítású, teljesen új tartalommal és több nyelven lesz elérhető. Lesz majd webshop is és virtuális bemutató terem, ahol minden egyes terméket 3D-ben térben forgatva meg lehet majd tekinteni – mondja Tóth Miklós. A következő oldalon folytatom!

hirdetes

Forrás

Egy újabb zseniális magyar találmány, amiről érdekes módon nem szólnak reklámok...

Idehaza vagy külföldön fog történni a termék gyártása és összeszerelése?

A gyártás itthon fog történni, de jelenleg is tárgyalásban vagyunk Európai és tengeren túli gyártóbázis beindításáról is, még ebben az évben.

A komplett kivitelezést végzik el vagy csak a napelemes cserepet biztosítják a vásárlóknak?

A TMT Napelemes Tetőcserép gyártása a fő feladatunk és a leendő vásárlóknak a szerződésben álló kivitelező cégeink építhetik be a termékeket.

A prototipusok tesztelése mennyi idő óta zajlik?

A prototípusok tesztelése és fejlesztése több éve kisebb nagyobb megszakítással történik, és az összegyűlt tapasztalatok segítik majd a gyártási folyamatok tökéletességét.

hirdetes

Forrás

Egy újabb zseniális magyar találmány, amiről érdekes módon nem szólnak reklámok...

Marad magyar kézben a napelemes tetőcserép vagy be kellett vonni külföldi befektetőket is?

Több éves finanszírozói tárgyalás sorozaton vagyok túl és azt kell mondjam, hogy itthon a korábbi Magyar tárgyaló partnerek, cégek akik magukat befektetőknek tartották, csak hitegettek, pénzük, tőkéjük nem volt. Sok szélhámos céggel, magánszeméllyel folytattam tárgyalásokat, de minden esetben kiderült, hogy saját tőke nélkül szerettek volna részt venni a projektben. Aki ma Magyarországon azt mondja magáról, hogy befektető az hazudik.

A Magyar üzleti élet nem érett ma még egy korrekt meglévő tőkével rendelkező befektetési konstrukció lebonyolítására, ezért a finanszírozói tőke bevonása külföldről fog megtörténni.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vizsolyi Biblia

Vizsolyi Biblia: A Károlyi-biblia avagy vizsolyi biblia a legrégibb fennmaradt teljes, magyar... Tovább

A jurta

A jurta: Magyar testvérnépek egyik hagyományos lakóépülete a jurta. Szerte a Kárpát-medence... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarság