notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kijózanító írás a mai fiatalokról – ez sok fiatalnak nem fog tetszeni…

hirdetes

Kijózanító írás a mai fiatalokról - mindenkinek érdemes elolvasnia

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elképesztően nagyot változott a világ, ma már szinte meg sem lehet különböztetni a lányokat és a fiúkat, olyan, hogy fiú-, és lányszerep teljesen eltűnt, én csak kapkodom a fejemet, amikor végig sétálok az utcán, hihetetlen, ami körülöttünk zajlik, remélem, hogy ezt a kis írást minden fiatal elolvassa és elgondolkozik rajta egy kicsit

Ez sok fiatalnak nem fog tetszeni…

 

Elképzelni sem tudjuk, hol kezdődött a lejtőn való lassú csúszás, de tény, hogy a mai fiatalok egyre mélyebbre, és mélyebbre süllyednek a saját maguk által épített, rózsaszín pöcegödrükben...
 


“Ahogyan a mai fiatalok kihasználják a szüleiket, azért az mi nem mertük volna megcsinálni…követelőztök??? Mire fel gyerekek? Mit tesztek az asztalra??? Hazudni profin tudtok….tízesével buktok az iskolában…boldogtalanok vagytok…csak a menő tárgyakat és a divatos ruhákat követelitek a szüleitektől…otthon eljátsszátok a mintagyereket és közben hátba támadjátok az ősöket, ha nem kaptok meg valamit?? És még nincs vége, a következő oldalon folytatom!

hirdetes

 

Ez sok fiatalnak nem fog tetszeni…

 

Szinte minden tíz év felettinek mobiltelefon kell meg pléjsztésön??? Az Édesanyátokat nem tisztelitek, mert próbál nevelni benneteket??? Az iskolába divatbemutatót rendeztek?? Hajsütő vassal jártok suliba?? Buszra nem szálltok, mert az ciki???

 

Mint egy felnőtt úgy öltözködtök a szüleitek véres verejtékes munkájának gyümölcséből??? Élősködtök, amíg csak lehet, mert önállóan levegőt nem tudtok venni….Beszélni és fogalmazni képtelenek vagytok….szlengekben beszéltek…a kenyérpirítón keresitek a windows gombot…A sok kis tarajos meg férfinak képzeli magát, mert a taft tart a fején??? Sunyiba cigiztek, drogoztok, amikor senkivel nem beszéltetek róla???

 

Ez sok fiatalnak nem fog tetszeni…

 

Semmi nem érdekel benneteket csak a magamutogatás a focista majmok a celebzimánylindák,és a luxus… és kérdezem tőletek, miből akarjátok majd magatoknak megteremteni a luxust, ha a szüleitek már nem élnek??? És mit adtok Ti a szüleiteknek???A kivételektől itt kérek elnézést…én nem sokat ismerek….


Ha rajtam múlna, visszahoznám a szájon vágást az iskolába, hogy tudjátok milyen a boldog gyerekkor… meg az iskolaköpenyt… na, azzal páváskodjatok…És igen, mi is rosszak voltunk! De volt büntetés, és elgondolkodtunk!”

 

Forrás: tudnodkell.info

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
184 625
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
378 827
Közösség

Szótár

Diósgyőri vár

Diósgyőri vár: A diósgyőri vár egy középkori vár a történelmi Diósgyőr városában... Tovább

Margit híd

Margit híd: Budapest főhídjainak egyike. A budapesti Margit híd a Szent István körutat és a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 4.9

Érdekességek