hirdetes

Majális programok – A legjobb helyszínek május 1. alkalmából országszerte!

Sz.F.
A legjobb majális programok

Majális programok – Esztergomi Majális és Lampionos Felvonulás

Április 30. és május 1. között lesz majális Esztergomban. A rendezvény egyik leglátványosabb programja a hajós lampionos felvonulás a Kis-Dunán. Népszerű zenekarok, énekes és előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a fesztivál ideje alatt. Április 30-án kerül megrendezésre az Akkor és Most Jármű Expo, illetve a Lampionos Hajós Felvonulás, az estét pedig tűzijáték fogja zárni. Május elsején is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, a Kaméleon Zenekar, illetve Tóth Gabi koncerten vehetnek részt az ide látogatók.

Majális programok – Székesfehérvári Sportmajális

hirdetes

Székesfehérváron nemcsak az énekszó és a tánc köszönti május elsejét, hanem a hagyományokhoz híven rengeteg sport is. Látványos bemutatókkal fogják szórakoztatni a közönséget a hosszú, tömött sorokban felvonuló egyesületek tagjai. 

Majális programok – Hegykői Majális és Kézműves Vásár

Május elseje alkalmából piknikre várják a vendégeket Hegykőn, a Széchenyi Ödön parkban, az előző nap felállított májusfa körül. A programokat térzene nyitva, de lesznek különböző gyerekműsorok, és jazz együttesek is fellépnek. Kézműves sörök, finom borok, és helyben sütött ételek teszik teljessé a pikniket. Ha pedig kockás pléddel, és piknik kosárral érkezel, még nyerhetsz is, Tízforrás Fesztivál bérletet, fürdőbelépőt és még sok más ajándékot sorsolnak ki! 

hirdetes

Majális programok – Soproni Majális

Színes, zenés kavalkád vár mindenkit a Soproni Majális gasztronómiai programokkal az Anger-réten.

Majális programok – Hatvani Gasztromajális

A város civil szervezetei és sportegyesületei villanthatják meg tehetségüket a színpadon, illetve a főzőversenyen. A reggelt májusfaállítás indítja, majd bokszgálát is láthatunk, délután pedig fellép a Ladánybene 27, és a Bikini is koncertezik. 

Május 1. programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Aranybulla

Aranybulla: az egyik legismertebb magyar törvénygyűjtemény. Az Aranybulla szűkebb értelemben a... Tovább

Csíkszereda

Csíkszereda város Hargita megyében, Erdély egyik legnagyobb települése. . Régen  ez... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország Magyarság Utazás