hirdetes

Összegyűjtöttük a legjobb majálisi programokat a Balatonnál (2023)

VN

Olyannyira várjuk már, hogy elinduljon a balatoni szezon, hogy már meg sem tudjuk várni, hogy még egyet lapozzunk a naptáron. Már májusban fejest ugrunk, ha nem is a Balatonban, de a legjobb balatoni programokban. Mit szólsz ahhoz, ha a Balatonhoz invitálunk Majálisozni? Remek programok várnak rád a Balatonnál a munka ünnepén, és a hosszú hétvégén is!

Legjobb majálisi programok Balaton 2023

Majálisi programok Balatonnál: Siófoki Aranyparti Majális 2023

Siófok mindig is a balatoni programok fellegvára volt, és nincsen ez máshogyan a május első napján tartandó munka ünnepén sem. A Hotel Magistern kertjében várják a sokszínű programkínálattal az egész családot, nem éppen Majáliskor, hanem az azt megelőző szombaton és vasárnapon (április 29-30), tehát még haza sietned sem kell hétfőn. A szárfellépő Pintácsi Viki, aki vasárnap 15:00-ra hivatalos a színpadra. Emellett olyan programok lesznek, mint amilyenek tökéletesen illenek egy Balatoni majálisi forgataghoz: légvár, ringlispír, bohóc, arcfestés, csillámtetkós, kirakodó vásár, és sok-sok édesség. a helyszínt megközelíteni legegyszerűbben a Balaton felől a sétányról lehetséges.

hirdetes

Majálisi programok Balatonnál: Igazi Retro Majális Balatonlellén

Szerintetek milyen a legjobb Majális? Retro? Balatoni? Szerintünk Retro balatoni, vagyis pontosan olyan, mint amilyet idén Balatonlellére szerveznek. Az egész napos programok, a kirakodók fiatal korodba fognak visszarepíteni. legalább is ezt ígérik. 10.00-kor lesz a megnyitó, és egészen délután 5-ig be vannak táblázva a programok. Ja, a legfontosabbat el ne felejtsük: helyszín a Molo sétány! 

Majálisi programok Balatonnál: VI. Jókai múzeumi Majális 2023 – Balatonfüred

hirdetes

Ha ilyen-olyan balatoni programokról van szó, akkor egy biztos pont van: Balatonfüred megkerülhetetlen. A Balaton igazi kulturális fellegvára természetesen Majálisra is készül a látogatóknak. 2023. április 30.-án és május 1.-jén egész napos izgi programok hada vár téged is Füreden: Többek között ilyen programok is lesznek: Petőfi vendégségben Jókainál - Emlékező séta a Jókai villában Dr. Praznovszky Mihály irodalomtörténésszel. A részletes programleírást a Facebook eseményben megtaláljátok, le ne maradjatok!
 

Lapozzatok egyet, mert lesznek még szuper majális programok a Balatonnál! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

1000 éves határ

1000 éves határ: 1956-ig Gyimesbükk településrésze volt, ebben az évben önálló település... Tovább

Gárdonyi Géza

Gárdonyi Géza: Gárdonyi Géza magyar író, költő, drámaíró, újságíró, pedagógus, a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!