hirdetes

5 szuper marketingötlet kisvállalkozásoknak 2021-re

VN

2020 nem a te éved volt? Ne csüggedj senkié, kivétel persze a kézfertőtlenítőt, és maszkokat gyártó cégeket. De 2021 legyen a te éved? Kisvállalkozásként nehéz életben maradni, és még nehezebb kitörni, de szerencsére segítségül hívhatjuk a marketinget, aminek eszköztára telis-teli van jobbnál, jobb, költséghatékony ötletekkel! Mutatunk is 5 szuper marketingötleted kisvállalkozásodnak, amivel érdemes 2021-ben próbálkoznod!

Olcsó marketingötletek kisvállalkozóknak 2021-re

#1. Építs SEO-barát weboldalt!

Még a legelején szögezzük le, akármennyire kicsi is a vállalkozásod, és kicsi, közeli a piacod, tehát, csak a környéken értékesítesz, weboldal 2021-ben akkor is kell! Persze a helyi reklámújságban is hasznos lehet, ha feladsz egy hirdetést, de egy weboldallal, egy jó weboldallal sokkal hatékonyabban tudod elérni a vásárlóidat, és ami a legfontosabb, hogy nemcsak a régieket, hanem újakat is! Azt pedig te is tudod, hogy ez a növekedés alapja. De milyen az a SEO-barát weboldal?

Az ember attól tud vásárolni, akit megtalál. Már alapvetően elindult egy digitalizációs folyamat a világban, de 2020 ezt még inkább felgyorsította. Még az is online rendel, vásárol, olvas, tájékozódik, akinek eddig ez eszébe sem jutott. Kis túlzással ki sem tehetjük a lábunkat otthonról, mégis hogyan találkozhatnánk a vállalkozásoddal? Az online térben! De hogyan? Mondjuk úgy, hogy adódik egy problémánk, és erre választ keresve beírjuk a Google-ba, a te vállalkozásod pedig az elsőkként jelenik meg. Hogyan lehetséges ez? Egy jól felépített SEO-barát weboldallal! Hogy hogyan készíts ilyet, mikre kell odafigyelned, és milyen egyéb dolgokat kell tudnod? Itt olvashatsz erről egy nagyon jó útmutatást: SEO.

hirdetes
hirdetes

#2. Meséld el a történetedet!

2021-ben már a „Csak ma féláron”, „Ha 4-et veszel, az 5. ajándék”, „Csapj le nálunk a legalacsonyabb árakon” reklámszövegek nem igazán hatásosak. A nagy információdömpingben ennél valami hatásosabbat kell kitalálnod, valami olyasmit, ami megfogja, és megérinti a vásárlóidat! Meséld el a vállalkozásod történetét, úgy, hogy az felkeltse az érdeklődők figyelmét, ne csak vásároljanak, hanem emlékezzenek is rád, meséljenek rólad másoknak! A weboldalon mindenképpen szentelj ennek egy külön oldalt, ahol elmeséled a márka történetét, mesélsz az alapítókról, de ezen kívül más felületeken is használj egy-egy idézetet, vagy kiragadott momentumot, ami úgy gondolod, hogy hatással lesz vásárlóidra!

További szuper hatékony kisvállalti marketingötletekért lapozz, többek között azt is eláruljuk, hogy hogyan tudod a közösségi médiát hatékonyan használni!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vajdahunyad Vára

Vajdahunyad Vára: A főváros legszebb vára. Erdélyben, Vajdahunyadon található a... Tovább

Doroszlói szentkút

Doroszlói szentkút: nemzeti értékünk, szent helynek számít, mely manapság sajnos már... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!