hirdetes

5 luxuscikknek tűnő, de egyre többek számára megengedhetővé váló lakberendezési tipp

SFV
otthoni pezsgőfürdő

Medence


Az udvaron kiépített medencéről elsősorban talán a Hollywood-i filmek tehetős tinisztárjai jutnak eszünkbe, érdemes azonban mégis belegondolnunk, hogy egy medence kiépítése nem sokkal nagyobb dolog, mint egy kerti kacsaúsztatóé. A plusz munkát csupán a víztisztító és vízelvezető berendezések jelentik. Ha mindezekbe hajlandóak vagyunk időt, energiát és pénzt fektetni, könnyen kialakíthatjuk saját tengerparti nyaralónkat udvarunkon is.


Szauna


Szaunával sokan csak a szállodákban vagy fedett fürdőkben találkoznak. Mára már azonban mindenki számára könnyen beszerezhető egy-egy gőzkabin akár a fürdőszobába beépítve is. Így a szaunázás méregtelenítő hatása rendszeresen kihasználhatóvá és élvezhetővé válik, a belefektetett összeg pedig idővel megtérül, ha csak a családi szaunabérletek árát számoljuk is.

hirdetes


hirdetes
Edzőterem


Sokan gondolják kifizetődőbbnek, ha nem havonta fektetnek egy-egy kondibérletbe, hanem otthonukban rendezik be a testedzéshez szükséges placcot. Ennek elsődleges nagy előnye, hogy otthonunkban senki nincs, aki bíráló szemekkel nézhetné, hogyan próbáljuk karbantartani testünket. Másik fontos szempont továbbá, hogy itt önmagunk igényeinek megfelelően szerezhetjük be a legideálisabb gépeket, önnön céljainkra fókuszálva. Az pedig, hogy nem kell messzire mennünk, hogy békében lezuhanyozzunk egy-egy izzadtságos edzés után, már csak a bónusz.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Sándor Palota

Sándor Palota A Sándor-palota Budapesten, a Budai Várnegyedben, a Szent György téren... Tovább

Duna kavics

Duna kavics: az egyik legklasszikusabb magyar édességfajta. Igazi retro édességnek számít,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Szórakozás