hirdetes

Meghalt Damu Roland

SFV

Ma éjjel, december 27-én virradóra elhunyt Damu Roland színész – tette közzé a szomorú hírt ma reggel a Blikk, amelyet a közeli hozzátartozók is megerősítettek.

Meghalt Damu Roland

A színész még december elején légúti problémákkal került kórházba, ahol az intenzívosztályon kezelték koronavírussal.. Műtüdő segítette légzését, mélyaltatásban kezelték, de életét már nem tudták megmenteni. A színésznek két oltása volt.


Mivel a színész koronavírusos tünetekkel került kórházba, senki nem látogathatta, azonban a Bors úgy értesült a színész egy közeli barátjától, hogy Damu Rolandot önnön kérésére tartották mélyaltatásban, ugyanis az orvosok állítólag azt mondták neki, így nagyobb esélye van a túlélésre.

hirdetes
A színészért már közel egy hónapja aggódhattunk, ugyanis legelőször november végén cikkeztek róla, amikor a közeli hozzátartozói nem találták, azonban közösségi oldalán jelezte, hogy kórházban volt, ezért nem volt elérhető. Kritikus állapotáról is hosszú napok óta olvashattunk a bulvároldalakon, míg ma reggelre elért hozzánk a szomorú hír, amitől oly sokan tartottak.


Damu Roland egyik, ha nem a legnépszerűbb és legikonikusabb szerepe  a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozat Várnagy Előd karaktere volt, de találkozhattunk vele többek között a debreceni Csokonai színházban, a Budapesti Kamaraszínházban, vagy emlékezhetünk ikonikus kirohanására a Hal a tortán című főzőműsorból, vagy bírósági ügyeire. Ezzel kapcsolatban később könyvet is írt, illetve önálló estjének is szem- és fültanúi lehettünk még 2019-ben, erről a videót itt megtekinthetitek.

hirdetes


A közeli hozzátartozóknak kitartást és vígasztalódást kívánunk.

A kép forrása: Damu Roland önálló estje (fenti videó)
 

Forrás: 24.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Magyar Királyi Honvédség

Magyar Királyi Honvédség: A Magyar Királyi Honvédség a 20. századi Magyar Királyság... Tovább

Nemzeti Színház

Nemzeti Színház: Sok helyen volt az idők során a Nemzeti Színház, most úgy látszik,a... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Hírek
X
Kövess minket facebookon!