notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek!

Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek!

Sz.F.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A migránsoknak meg van a véleményük rólunk, ezután pedig eléggé elgondolkodtató az, hogy valóban be kell-e őket fogadnunk vagy pedig féltenünk kell inkább életünket, történelmünket, kultúránkat tőlük...megdöbbentő, elgondolkodtató sorok következnek! 

Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek!

 

Egy segélyszervezet arabul tudó munkatársa megdöbbentő dolgokat hozott nyilvánosságra!

 

Az arabul tudó nő önkéntesként dolgozott egy segélyszervezetnél, és elmondása szerint rémisztő dolgokra készülnek a migránsok Európában, és ocsmány dolgokat mondanak az európaiakról. Az arabul tudó hölgy elmondta azt is, hogy a muszlimok undorral néznek a keresztényekre.

 

A Szerbiában és Horvátországban végzett humanitárius tevékenysége során a nő sok érdekességet megtudott, és mivel nem is sejtették a migránsok, hogy érti a nyelvüket, ezért bátran mertek előtte beszélni. A következő oldalon elmondom, mit osztott meg a nagyvilággal az arabul tudó nő!

 

Forrás

 

Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek!

 

Az önkéntes hölgy elmondta még, hogy az arab férfiak a segítség megköszönése helyett többnyire azt vetették oda a segélyszervezet munkatársainak, hogy „Mocskos keresztény kufárok”. Volt olyan eset, hogy kölcsönadta a mobiltelefonját egy muszlim férfinak, de amikor az megtudta, hogy keresztény, rögtön eldobta és azt mondta, hogy nem szeretne még egyszer keresztényekhez érni. Egyébként pedig a muszlim férfiak sohasem akartak kezet fogni vele.

hirdetes

 

Többször hallgatott ki olyan beszélgetéseket, ahol fiatal muszlim férfiak arról társalognak, hogy kiket lenne jó megerőszakolni a segélyszervezet női munkatársai közül! De azt is többször mondták, hogyEurópában nem akarnak dolgozni, elég csak megkapni majd a támogatásokat és segélyeket. Muszlim férfiak elég gyakran beszéltek arról is, hogy minden hitetlen Európait ki kellene irtani.

 

Forrás

 

Hihetetlen! Ezt mondják rólunk a menekültek!

 

Ez a sokat látott és hallott hölgy, aki a segélyszervezetnél látott el önkéntesen feladatokat, nehezen tudott napirendre térni a történtek miatt. Mindenesetre azt ajánlja az európai országok vezetőinek, hogy a bevándorlókat próbálják meg nagyon keményen fogni, ha jót akarnak. Véleménye szerint azt nem kellene megtiltani, hogy Európába jöjjenek, de mindenképpen új szabályokra van szükség, a jövőbeni problémák elkerülése miatt. Mecseteket pedig különösen nem szabad nekik építeni, és azt nem szabad megengedni, hogy különálló társadalmi közeget és kultúrát hozhassanak létre.

hirdetes

 

Szerinte segíteni kell rajtuk, de akik komolyan gondolják a letelepedést, azokra mindenképpen rá kell kényszeríteni a befogadó országok törvényeit!

 

Forrás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
211 625
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
4 873 632
Közösség
hirdetes

Szótár

Bükki gejzírek

Bükki gejzírek: Három gejzírt különböztetünk meg: Fekete-leni-, Imókő, Vöröskő... Tovább

Kossuth híd

Kossuth híd: Ma már nem létező hídról beszélhetünk esetében, azonban a főváros életében... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 192

Átlagos értékelés: 5.0

Érdekességek