hirdetes

Mennyibe kerül egy fogtömés? - ilyen egyéb költségek merülhetnek fel

VN

Nagyon gyakori probléma manapság, hogy valakinek lyukas- szuvas foga van. Ebben az esetben az egyetlen megoldás a fogtömés. Mennyi az annyi? Mennyibe kerül összeségében egy fogtömés? Milyen költségek merülnek fel a kezelés folyamán?

Mennyibe kerül egy fogtömés

Ilyen költségei vannak a fog kezelésének tömés esetében

Ha fogat kell tömni, akkor nem csak a fogtömés árát kell megfizetni, ugyanis ilyenkor más szolgáltatásokat is igénybe kell venni. a lyukas fog kezelése egy komplex szolgáltatás, több összetevővel. Lássuk részleteibe menően miért, és mennyit kell fizetni! A lyukas fogak kezelése során a legtöbb fogászaton gyakorlatilag nulladik lépésként egy konzultációra kerül sor, sok helyen már ilyenkor jelentkezhetnek költségek, ezután a fogak állapotának teljeskörű felméréséhez fogászati diagnosztikai következik, amelynek egy fontos része a panoráma röntgen. Ezután következik a kezelés, ami álltában a következő lépésekből áll: fogkő eltávolítás, polírozás, maga a tömés, és ennek az alábélelése. Ezekből az eljárásokból tevődik tehát össze a fogtömés teljes költsége.

hirdetes

Mennyibe kerül a fogtömés?

Azt, hogy mennyibe kerülnek a különböző szolgáltatások, és hogy mennyibe fog kerülni a teljes kezelés nagyon nehéz megmondani, hiszen egyrészt fogászatonként eltérnek az árak, másrészt pedig egyénenként, problémánkként más-más kezelésre van szükség. Az árak attól is függhetnek, hogy milyen az ellátás minősége, milyen anyagokat használnak a tömésre, mennyire korszerű eljárásokat használnak. Nem érdemes pont a fogorvoson spórolni, előfordulhat, hogy úgy érzed, a legjobb ajánlatot választottad, de évek múlva kiderül, hogy nem volt jó minőségű, így tartós sem. 

hirdetes

Mennyibe kerülnek a különböző szolgáltatások?

Mi a Pure Dental szakértő csapatát ajánljuk, ha fogászati problémákról van szó, hiszen ők nagyon magas minőségen, nagyon magas minőségű anyagokkal, módszerekkel dolgoznak. Hogy náluk egészen pontosan mennyibe kerül a fogtömés, azt itt tudjátok megnézni: fogtömés árak  Maga a tömés 17.000 Ft-nál kezdődik, és attól függően alakul, hogy milyen egyéb szolgáltatások elvégzésére van szükség. A végösszeg meghatározása a teljesen ingyenes személyes konzultáció után kerül csak sor, amikor már lehet tudni, mi a probléma, és milyen állapotban vannak a fogak. A költségterv minden tételt tartalmaz, rejtett költségekre egyáltalán nem kell számítani! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Fehér hortobágyi racka

Fehér hortobágyi racka: Aki járt már a Hortobágyon, az az út mellett lépten-nyomon... Tovább

Veszprémi Állatkert

Veszprémi Állatkert: az ország nyugati felének legszebb állatkertje. A veszprémi Kittenberger... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek