hirdetes

Micsoda lehetőség! Ingyenessé tették a legjobb érettségire felkészítő programot!

Bettina

Napok választanak el a matematika érettségitől. Az ország egyik legjobb matektanára segíti az érettségizőket, hogy magabiztosan üljenek le a matek érettségi elé!

matematika érettségi korrepetálás

Most ingyen készülhetsz fel az érettségire! Az ország legjobb matektanára segíti az érettségizőket ingyen!

Valószínűleg sokan ismerik Gerőcs László matematikatanárt. Ő az aki a Magyar Televízió Repeta című műsorának alapítója és tagja volt. Gerőcs Attila tankönyvet írt.  Később segítséget nyújtott a diákoknak a matematika felkészülésben azzal, hogy a már megírt érettségiket évről évre oldotta meg kollégájával, Csapodi Csabával és osztották meg ezeket. Őszinte leszek, tőlem rettentően messze áll a matematika, sose tudtam a kedvenc tantárgyaim közé sorolni, de igyekeztem mindig megtalálni benne a „szépséget”, mivel a matematika tanárom mindig azt mondta: A matematikát azok szeretik, akik képesek meglátni benne a szépséget. Ha a szépséget én nem is találtam meg benne, de amikor Gerőcs Lászlót hallgattam, akkor valahogy minden világosnak tűnt. Ő indította el bennem a reményt, hogy lehetetlen nem létezik.

hirdetes

Gerőcs tanárúr tanácsai az érettségihez!

hirdetes

Gerőcs László tanár úr nemrég nyugdíjba vonult. Ugyan a  Trefort Gimnáziumtól elköszönt, de a munkától és a matematikától nem mondott le. Az ő nevéhez fűződik a Korrepeta néven indított videós felkészítő program a matematikaérettségire, ami rengeteg diáknak segített már érthetővé tenni a matematikát. Eredetileg a Korrepeta fizetős szolgáltatás volt. 2021-ben a Magyar Telekom segítségének köszönhetően ingyenessé vált a szolgáltatás, hogy így segítsék az online oktatásra kényszerülő diákokat. A középszintű vizsgára való felkészítés 20+1 epizódból áll össze, és az emelt szintű videós felkészítő 16+1 részből áll össze. Ez egy hatalmas lehetőség azoknak, akik idén fognak érettségizni. Mondhatni, hogy vissza nem térő lehetőséget kaptak, legfőképpen azok akiknek nehezen megy a matek, mivel ezzel a segítséggel nincs diák, aki előtt még ne világosodott volna ki a matematika. Így kis lehetőséget kapnak az érettségizők, hogy a nehéz vírushelyzetben az online oktatás és online felkészülés mellett meglássák a sok nehézségben, rosszban a szépet. 

Az idő nagyon szűkös, hiszen nézzünk csak rá a naptárra! Alig néhány nap választja el az érettségizőket a matematika érettségitől, amitől a legtöbb diák aggódni szokott. A matematika érettségi május 4-én lesz. Ideje az utolsó nagyköröket futni, minden alaposan átnézni és kihasználni a lehetőséget!

Hajrá mindenkinek!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Erzsébet híd

Erzsébet híd: Budapest főhídjainak egyike, sőt az egyik legjellegzetesebb hidunk, mely... Tovább

Szent Lukács gyógyfürdő

Szent Lukács gyógyfürdő:  A Szent Lukács gyógyfürdő Budapest egyik legrégebbi... Tovább

Tovább a lexikonra