notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Miért rossz befogadni a migránsokat?

hirdetes

A migránsok befogadása nem megoldás, tudd meg, miért!

Szélesi Ferenc
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokan magyarázzak azzal a migránsok befogadását, hogy ezzel tettel jobbá tesszük a világot, illetve csökkenteni fogjuk a szegénységet és a szenvedést a világban! Az általunk megosztott videó megmutatja nektek is, hogy ez miért akkora ostobaság! 

Migránskérdés Magyarországon és világszerte

 

Roy H. Beck beszédét találtuk meg az interneten, és ha már megtaláltuk, meg is néztük, a végén én is csak tapsolni tudtam, nagyon ritkán fogalmazzák meg a migránsügy lényegét ennyire életszerűen! Roy H. Beck korábban újságíró volt, később politikai elemző lett, 1997-ben pedig megalapította a NumbersUSA nevű szervezetet, ami a bevándorlás mértékének csökkentéséért küzd.

 

Azt sajnos mindenki tudja, hogy Európa is szenved a migrációs válságtól, több millió ember ugyanis Európát célozta meg a szíriai háború miatt. A menekültek leginkább Németországot, Franciaországot és Svédországot célozzák meg. Lehetne arról vitatkozni, hogy a menekültek valóban a szír térségből érkeznek-e vagy éppen Törökországból és erről a környékről jönnek a jobb élet reményében, de most ebbe inkább ne menjünk bele. Nézzük inkább azt, hogy miért rossz, hogyha befogadjuk a migránsokat, a következő oldalon folytatom! 

hirdetes

 

Migránskérdés <a class="autolinkeles" title="magyarország" href="https://www.magyarorszagom.hu/magyaroraszag.html">Magyarország</a>on és világszerte

 

Beszédében az USA bevándorlás politikáját bírálja, de levetíthető az egész világra ez a dolog, ugyanis lassan Európa is évente 1 millió migránst fogad be, csak úgy, mint az USA. Sokan azonban azt nem tudják, hogy ez a mennyiség semmit nem ér ahhoz képest, mennyien élnek mélyszegénységben világszerte. Meglepő lehet a szám, de évente több mint 80 millióval nő azok száma, akik háborús övezetben, természeti katasztrófa súlytotta térségben, illetve mélyszegénységben élnek. Ebből a 80 millióból fogad be az USA 1 milliót….Mindez pedig semmi másra nem elég, csak arra, hogy az USA-ban, de most már Európában is feszültséget okozzon, ami természetesen sem a migránsoknak nem jó, sem nekünk és előbb-utóbb polgárháborúhoz fog vezetni!

 

A beszédében kitért a megoldásra is Beck: a migránsválságot nem kezelni kell, hanem meg kell keresni az okait, és azokat meg kell szüntetni, a szegénységet, a kizsákmányolást, a háborúkat, illetve a klímaváltozást. Ehhez át kell térnünk egy új, kamatmentes, adósságmentes pénzügyi rendszerre, valamint egy lokalizált, non-profit gazdaságra. Ugyanis minél lokálisabb egy gazdaság, annál fenntarthatóbb. Ha ez kormányzati szinten nem megy (mert mondjuk hiányzik a szándék, vagy a hatalom), akkor helyi szinten kell megvalósítanunk, szimultán módon mindenhol. Most pedig jöjjön a sokatmondó videó, a következő oldalon megtalálhatjátok! 

 

Migránskérdés <a class="autolinkeles" title="magyarország" href="https://www.magyarorszagom.hu/magyaroraszag.html">Magyarország</a>on és világszerte

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
441 912
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
892 734
Közösség

Szótár

Szekszárdi borvidék

Szekszárdi borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A szekszárdi borvidék Magyarország... Tovább

Debreceni Református templom

Debreceni Református templom: A debreceni református nagytemplom Debrecen legjellegzetesebb... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 138

Átlagos értékelés: 4.8

Érdekességek Európa Hírek Külföld Magyar Magyarország