hirdetes

Nem clickbait, tényleg te sem gondoltad volna, hogy ez lesz minden idők legnézettebb videója

VN

Általában a kattintás vadász cikkek szoktak így indulni, úgyhogy már előre is szeretném kicsit kimenteni magam: kérlek valld be magadnak, miután megnézed a videót, hogy tényleg te sem gondoltad volna, hogy ez fogja letaszítani a Despacito-t a trónról, és lesz minden idők legnézettebb YouTube videója! És kutyakötelességemnek tartom még azt is, hogy szóljak, hogy csak akkor kattints rá a lejátszás gombra, ha nem gond, hogy utána napokig megy a fejedben egy kissé bugyuta dallam!

A világ legnépszerűbb videója

Minden idők legnézetteb YouTube videója a „doo-doo-doo-du-du-du-du-du-du”

Már mikor a mindenki által ismert népszerű Luis Fonsi mediterrán, táncra hívogató Despacito című fülbemászó, kellemesen dallamos slágere lett a legnézettebb videó a Youtube-on is okunk volt egy kis fintorgásra, hiszen jogosan gondolhattuk, hogy a közösségi média, a népszerű videós platform erejét, valami hasznosabbra is lehetne használni. De a Despacito-ra még azt lehet mondani, hogy kell egy kis szórakozás, egy kis nemzetek közötti kultúra csere. De hogy egy dél-koreai „doo-doo-doo-du-du-du-du-du-du” refrénű gyerekeknek szánt rövidke videó hogyan érdemelt ki 7,04 milliárdos megtekintést az azért sokakat meglep! 

A Baby Shark a világ legnézettebb videója

hirdetes

A Baby Shark lett a világ legnézettebb videója. Még te sem hallottál róla? Ez egy dél-koraia gyerekeknek készült alkotás, amit még négy éve töltöttek fel a videós közösségi média platformra, a YouTube-ra, és e négy év alatt több mint 7 milliárdszor kattintottak rá, így minden idők legtöbbet lejátszott videója lett megelőzve a Despacito-t. Mit kell tudni az trónfosztóról? A videót a Pinkfong oktatási társaság készítette a gyerekeknek tanulást segítő céllal. A videóban fülbemászó dallamra énekelnek fel egy mondókát, közben táncikálnak, és beúszik a cápa család: a baby cápa, az anya cápa, az apa cápa, a nagymama cápa, és a nagypapa cápa. Az egész videó ennyiből áll! Na meg persze a „doo-doo-doo-du-du-du-du-du” refrénjének végtelennek tűnő ismétléséből. 

hirdetes

De nem is húzzuk tovább az időt íme minden idők legnépszerűbb YouTube videója

És mi történik akkor, ha keresztezzük minden idők két legnépszerűbb videóját, a Baby Shark-ot és a Despacito-t? Nem kell ezen agyalnod, mert megtörtént!

És most már, hogy kellően elültettük a dallamot a fejedben ahhoz, hogy napokig ott is maradjon, képzeld csak a Baby Shark még rendőrségi ügyet is generált. Ugaynis az Egyesült Államokban, Oklahoma államban vádat emeltek két korábbi börtönőr és a felettesük ellen, mert a gyanú szerint a rabok idegesítésére órákon át bömböltették a Baby Shark-ot. Oszd meg másokkal is, ha szerinted is kíváló kínzó eszköz ez!
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kereszténység

Kereszténység  A kereszténység  egyistenhívő vallás, amelynek... Tovább

Zsolnay porcelán

Zsolnay porcelán: Hungarikum. A Zsolnay márkanév a hagyomány, az egyediség, a művészi érték... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Külföld Szórakozás