hirdetes

Nem érdemes most iPhne-t venni, el is mondjuk miért!

VN

Már régóta dédelgetett álmod, hogy egyszer veszel te is a híres neves almás telefonból? Nagyon sok mindenki szeretne iPhone-t venni, de sajnos borsos ára miatt nem mindenki engedheti meg magának. Ha te is hosszú idők óta gyűjtögetsz rá, akkor azt javasoljuk, hogy mindenképpen várj még egy kicsit, mert ha most veszel iPhone-t, akkor nagy valószínűséggel rosszul fogsz járni!

Most a legrosszabb döntést iPhone-t venni

Ezért ne vegyél most iPhone-t

A világmárka, technológiai óriás Apple rendszerint minden ősszel ad ki egy újjab szériát, egy jobb, frissebb, modernebb változatot a méltán népszerű okostelefonjaiból, ami azt jelenti, hogy már nem sokat kell várnunk, hogy megjelenjen a legújabb szériás iPhone. Tehát, ha már hosszú idők óta rakod félre a perselyedbe az érméket, akkor semmiképpen se most törd össze, hanem várd meg, még megérkezik az iPhone 12. szériája. Nem azért, hogy azt vedd meg, mert valószínűleg csillagászati összegeket fognak elkérni érte, hanem azért, mert ez az esemény az előző szériák árát lejjebb fogja nyomni. A régebbi modelleket ilyenkor rendre akciózzák, kiárusítják, így ki lehet fogni könnyen jó üzleteket! Persze érdemes követni a piacot, és odafigyelni, hogy az akció tényleg akció legyen, akár még várni néhány hónapot, amíg lecseng az egész, és nem akar mindenki az iPhone-okon nyerészkedni.

hirdetes

Mikor jelenik meg az új iPhone?

Ez a milliárd dolláros kérdés! Ugyanis bár az Apple mindig szeptemberben mutatja be az új készüléket, és mindig előzetesen bejelenti az új termékek piacra dobásának időpontját, nagyszabású bemutatókat szervez, idén nem teljesen egyértelmű minden. 2020-ban kicsit minden máshogyan történik, mint ahogyan történni szokott álltában, és még az is lehet, hogy a koronavírus az iPhone debütálásába is közbeszól. Az a hír járja ugyanis, hogy az új modell elkészülése októberre csúszik a COVID-19 miatt, ami érthető, az egész gazdaság leállni kényszerült egy időre, nem csoda, hogy ne haladtak megfelelően a dolgok.

hirdetes

De akkor mikor lesz új iPhone, és milyen lesz egyáltalán? Ezekre a kérdésekre a következő oldalon találod a választ, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Budapesti Állatkert

Budapesti Állatkert: országunk első számú állatkertje.  A Fővárosi Állat- és... Tovább

Népszabadság

Népszabadság: A Népszabadság Magyarország legnagyobb országos politikai, közéleti napilapja... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek