hirdetes

A szemetelő autósokat leckézteti meg a motoros, nézd meg, hogyan!

Szélesi Ferenc

Hihetetlen, mennyire arrogánsak és nem törődömök az autósok, a legtöbb szemét az utakon tőlük származik és elképesztő az a látvány, amikor megleckéztetik őket és még ők háborodnak fel…A motorossal teljesen egyetértek, jó lenne, ha mindenki megtenné ezt az autósokkal, az pedig méh jobb lenne, ha nem szemetelnének…

A szemetelő autósokat leckézteti meg a motoros, nézd meg, hogyan!

Minden évben minden országban rengeteg pénzt költünk arra, hogy az eldobált szemetet összegyűjtsük, legfőképpen azért, mert a legtöbb ember nem foglalkozik a saját környezetével, képes leélni az egész életét mocsokban, büdösben és szeméthegyekben. Sajnos nem csak a saját házánál teremt ilyen környezetet, hanem az utakon is, megveszi a gyorsétteremben az ételt, az üres zacskót pedig szó nélkül dobja ki az aszfaltra, elszívja a cigit a kocsijában és pöcköli ki az ablakon a csikket, nem is gondol arra, hogy mennyire megkárosítja ezzel a természetet.

A videóban szereplő motoros úgy döntött, hogy megálljt parancsol a szemetelőknek, és megleckéztet mindenkit, aki az autójából dob ki bármit az útra. Felbosszantották az emberek, teljesen jogosan lehet dühös, nézni is rossz, mit meg nem engednek maguknak ugyanis az autósok. Három különböző esetet vett videóra, ezeket nézhetjük meg a következő oldalon, sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy akár egész nap, egész évben csinálhatná a videókat…

hirdetes

Hulladéknak, (vagy szemétnek) azokat a tárgyakat nevezzük, amelyek az ember mindennapi élete során keletkeznek, és a keletkezésük helyén (gyárak, üzemek, háztartás stb.) feleslegessé váltak, tőlük tulajdonosuk megválik, vagy megválni köteles. A környezetszennyezés az emberi társadalom környezetének kedvezőtlen irányú megváltoztatása, a környezeti elemek, levegő, víz, talaj előnytelen összetétel-változásával és minőségromlásával járó tevékenység, illetve jelenség vagy maga az előnytelen összetétel-változást és minőségromlást okozó anyag.

hirdetes

A környezetszennyezés lehet fizikai (zajszennyezés, hőszennyezés, fényszennyezés), kémiai (szennyvíz, talajszennyezés, túlzott agrokemizálás), vagy biológiai természetű (mesterségesen átalakított (például GMO, génmódosítás) vagy tájidegen élőlények alkalmazása). Legáltalánosabb típusai: káros szennyezőanyagok kibocsátása, légszennyezés, vízszennyezés és talajszennyezés.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Jagello ház

Jagello ház: A Jagelló-ház litván származású lengyel királyi dinasztia, melynek tagjai... Tovább

Grillázstorta

Grillázstorta: igazi, magyar édesség, mely egy magas, toronyszerűen kialakított, gazdagon... Tovább

Tovább a lexikonra
Európa Hírek Külföld