hirdetes

Idén 31. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgye Fesztivált, az első hazai összművészeti fesztivált – Nézd meg a programokat!

ZH

2022. július 22-31. között idén már 31. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

művészetek völgye

31. Művészetek Völgye


A 31. Művészetek Völgye Koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal várja a látogatókat több mint harminc programhelyszínen a Balaton-felvidék három településén Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetenden.Mi a Völgy?


A Művészetek Völgye egy összművészeti fesztivál, ahol a csodálatos balaton-felvidéki környezet mellett a koncertek felszabadultságában 10 napon át részese lehetsz egy igazi alkotó közösségnek. Épített színpadok helyett három balatoni falu Kapolcs, Taliándörögd és Vigánpetend utcái, épületei és intézményei varázsolódnak koncerttéré, galériává és színházzá, megtöltve azokat közel 2000 programmal. A helyi lakosok motorjai és mozgatórugói az eseményeknek, a természet pedig csodás díszlete a fesztiválnak. Minden helyszínen más hangulat és program várja a Völgylakókat, felfedezni mindezt igazi kincskeresés.

hirdetes

A legnagyobb összművészeti fesztivál


A fesztivál sikeressége a sokszínűségében, a közvetlen hangulatban, a gyönyörű környezetben és a művészetek erős kapcsolódásának köszönhető a természettel. A Völgy összeköti a generációkat, kicsiktől nagyokig mindenki megtalálja a saját elfoglaltságát, a művészeti ágakat és a művészeket a közönséggel. Az eseméyn részvevői, azaz a Völgylakók nem csak egyszerűen résztvehetnek a koncerteken és az előadásokon, de közelebbről is megismerkedhetnek a művészekkel, hiszen 10 napon át ők is együtt élnek a helyiekkel, együtt mozognak a látogatókkal.


Mondhatjuk, hogy a Völgy ideje alatt egyfajta külön világ nyílik meg, ahol azt hihetjük, hogy az idő megállt és a művészet és az emberi kapcsolatok helyeződnek előtérbe, így könnyen ki lehet szakadni a szürke hétköznapokból. A Völgylakók egy összetartozó közösséggé alakulnak át a 10 nap alatt, éa a közösség erejével sokkal egyszerűbb megismerni a szabadság adta lehetőségeket és a művészetek erejét.

hirdetes


A Művészetek Völgyére évente körülbelül kétszázezer látogató érkezik évről-évre, de hiába a nagy szám, mindenki egy meghitt közösségi élménnyel tér haza a fesztiválról.

Művészetek Völgye programjai


A Művészetek Völgye pontos program leírását a weboldalukon találod ITT

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mátyás Corvinái

Mátyás Corvinái: Mátyás király nem csak a szigoráról, seregéről, igazságosságáról,... Tovább

Aggteleki karszt

Aggteleki karszt: Világörökségi részünk. Az Aggteleki-karszt Magyarország legészakibb... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Programajánló
X
Kövess minket facebookon!