hirdetes

Szakított Nádai Anikó és Aurélió!

VV

Nádai Anikó alig pár hónapja jelentette be, hogy egy pár alkotnak a ValóVilág nyertes Aurélióva, most úgy tűnik elmúlt a nagy fellángolás.

 

Nádai Anikó és Aurélió

Eleinte Anikó és Aurélió titokban tartották kapcsolatukat, decemberben viszont felvállalták egész világ előtt, hogy mennyire szeretik egymást és milyen boldogok együtt. Anikó már Instagram oldaláról is leszedte Arélióval való közös képeket, most pedig a Fókuszban nyilatkozott arról, miért szakított a fiúval.

“Ha valami nem működik, azt be kell látni. Ez nem működött, és ezt szerencsére mind a ketten beláttuk. Senki nem akart hinni a kapcsolatunkban, és valahol azt éreztem egy idő után, hogy már a világnak is bizonyítani akarjuk, hogy márpedig mi majd megváltoztatjuk a dolgokat, és mi majd együtt maradunk csak azért is, de ennek így nem volt értelme. Az ember akkor ismeri meg igazán a másikat, amikor huzamosabb időn keresztül együtt van vele. Abban, ami azelőtt szórakoztató volt, egy idő után már nem éreztem jól magam. Próbáltam terelgetni, anyáskodni felette, de nekem már van egy gyerekem, pont elég vele foglalkozni.” 

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Kőszeg város

Kőszeg: Kőszeg város Vas megye nyugati szélén, az osztrák határ közelében. A Kőszegi... Tovább

Kékfrankos

Kékfrankos: A kékfrankos a szőlőfélék családjába, a bortermő szőlőkhöz tartozó... Tovább

Tovább a lexikonra