hirdetes

Nagyon Retro! Zenebutik műsor már 40 éves

Bettina
40 éves indult el a zenebutik műsor

Mikor elindult a Zenebutik, benne megannyi különleges vendéggel, bejátszással, hangfelvétellel már a kezdetekkor imádták a nézők. A Zenebutik 20 év alatt 266 adást ért meg. Különböző helyszínekről jelentkezett a műsorvezető, hol egy budapesti lemezboltból, hol pedig valamelyik vidéki városból. Ezt nagyon szerették a nézők, hiszen különleges volt, hogy egy műsor ennyire színes és sokrétű tud lenni. Olykor elromlott a kamera, bedöglött valamelyik monitor, de Juhász Előd soha nem jött zavarba, ő csak mondta a magáét és szórakoztatta az újdonságra vágyó, vagy épp a régmúlt klasszikus muzsikájára áhítozó közönségét.

hirdetes

Később így beszélt imádott műsoráról

hirdetes

 „Már a Zeneakadémia mellett jártam jazzklubokba, kísértem kórust és néptáncegyüttest zongorával. Mindig azt gondoltam, nyitottan kell hozzáállni más műfajokhoz is. időnként pedig el kellett fogadnom, hogy kevésbé értékes, de népszerű produkciót is bemutassunk, mert szolgálni kellett a közönség ízlésvilágát. Épp ez volt a Zenebutik lényege, a klasszikus zenétől a népzenén át, a pop-rockig mindenből adtunk, húsz huszonöt kis darabkát, közben hangsúllyal a hazai zenei életet is követtük…”

Juhász Előd szerencsére ma is jó egészségnek örvend, már 82 esztendős, mi több, dolgozik is, és büszke három lányára és hat unokájára. Elmondása szerint rengeteg szeretet kap családjától és ő megcáfolhatja bátran Andy Warhol mondatát: neki több, sokkal több jutott tizenöt perc hírnévnél!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

IV.Béla

IV.Béla: második honalapítónk. IV. Béla Magyarország királya volt 1235-től haláláig. II.... Tovább

Koppány

Koppány: Koppány vezér Géza magyar fejedelem rokonának, Tar Zerindnek a fia volt. A jelenleg... Tovább

Tovább a lexikonra