hirdetes

Így fest New York a levegőből

New York a világ legklasszabb városa. Egy csodás videót mutatunk most róla, mely drónnal készült, így olyan formában láthatjuk a várost, mint még előtte soha.

New York a levegőből

New York az USA legnépesebb, a kontinens 2. legnagyobb városa. Központja a New York-i agglomerációnak, amely világviszonylatban is a legnépesebbek közé tartozik. A világ vezető globális városának számít, hiszen itt van az ENSZ központja, a világ legbefolyásosabb tőzsdéje, és számos vezető cég székhelye. Mindemellett sajnos a történelemből is kivette a részét, hiszen aki élt már akkor, az soha nem felejti el 2001. szeptember 11-ét. 

hirdetes

Magát a várost még 1624-ben alapították holland telepesek Új-Amszterdam néven. Több félszigeten és szigeten, illetve részben a szárazföldön fekszik az Atlanti-óceán nyugati partján, a Hudson folyó torkolatában. Szárazföldi területe 789 km², lakossága az agglomeráció nélkül 8 453 558 fő.Legfőbb nevezetességei: a Szabadság-szobor, a Times Square, a Wall Street, vagy éppen a Central Park.

hirdetes

Ezek a helyek is szerepelnek az alábbi videóban, mely erről a csodás városról készült. A videó a következő oldalon található.

New York a levegőből

Ilyen New York a levegőből, egy Phantom 4 Pro-val levideózva:

Forrás: DroneFanatic

New York a levegőből

Ilyen New York a levegőből, egy Phantom 4 Pro-val levideózva:

Forrás: DroneFanatic

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csepel-sziget

 A Csepel-sziget az egyik legnagyobb dunai sziget. Itt van a 314 méter magas ipari műemlék,... Tovább

József Attila

József Attila: Az egyik legjelentősebb magyar költő, kinek sorsa összefonódott a... Tovább

Tovább a lexikonra
Külföld