hirdetes

Nostradamus 2018-as jóslatai

Sz. F.

1555-ben Franciaországban, Nostradamus titokzatos verseket kezdett el írni, tele különös gondolatokkal. Ma úgy tartják, hogy ezek a Föld jövőbeli eseményeinek csodálatos előrejelzések voltak.

Nostradamus 2018-as jóslatai

A természeti csapások és katasztrófák előrejelzései több száz évvel megelőzte a bekövetkeztüket. Azt állítják, hogy a Nostradamus az egész világtörténelmet megjósolta. Sokak szerint viszont nem volt más, mint egy intelligens megtévesztő, aki kihasználta az emberek hiszékenységét, akik a valaha volt legnagyobb prófétáként üdvözölték.

Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén “Nostradamus” egy, a 16. században élt francia orvos és asztrológus volt. Azonban van egy dolog, ami megkülönbözteti másoktól: képes volt “látni a jövőt”. Nostradamus egy vízzel teli tálat bámult, és a folyadékot megfigyelve “látta” a jövő történéseit, így számított ki olyan jövőbeni eseményeket, amelyek bebizonyosodtak.

Nostradamus megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzvészt és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-ét is megjósolta, amikor azt írta: földrengést okozó tűz fogja megrázni az Új Várost (New City). Megjósolta a Holdra szállást, a J. F. Kennedy merényletet és az atombombát is. Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőbelátás boszorkányságnak számított.

hirdetes

Tehát ahhoz, hogy titokban tartsa a “készségét”, négysoros prózáknak álcázta a látomásait, amelyekbe bonyolultan beleszőtte a jövőt, így nem is igazán lehetett ezeket megérteni, az adott események bekövetkezte előtt. E jelentések szerint a Nostradamus szörnyű eseményeket jósolt 2018-ra. (Bár hasonló dolgokat mondott 2017-ről is). A következő oldalon a 2018-as jóslatokkal foglalkozunk.

Nostradamus 2018-as jóslatai

Állítólag azt jövendölte, hogy a halottak fognak felkelni a sírokból, és a Földnek szembesülnie kell a nemzetek között történő változásokkal. Számos természeti katasztrófa rázza majd meg a világot, olyan szintűek, mint eddig soha. A legrémesebb megjósolások megtalálhatók a Les Propheties című könyvében. Egy négysorosban, állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Megírta, hogy kezdetét veszi egy “Nagy háború”, a “Nagy háború Franciaországban kezdődik majd és egész Európa érintett lesz, sokáig fog tartani és rettenetes lesz mindenki számára… Végül eljön majd a béke, de azt csak kevesen élvezhetik.

hirdetes

Azt írta: “A háború két nagyhatalom között kezdődik és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák pusztítják majd a bolygónkat, mígnem egy óriási bolygó közelíti meg a Földet. ”

Úgy tűnt, hogy Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt, ahogyan a Vezúv kitörését is. Azt írt, hogy a Földet öt percenként rázza meg, és a katasztrófa 16 000 ember életét követeli. A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a “globális felmelegedés” miatt jelentkeznek majd, nem mintha tudta volna, hogy mit jelent ez évszázadokkal ezelőtt, de Nostradamus azt írta, hogy “a király megfosztja az erdőket” (nem ellenőrzött erdőirtás?), és hogy az “égbolt megnyílik, és a mezők felégnek a melegtől. ”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen tett előrejelzései vagy félreértelmezések, vagy rossz fordítások eredményeképpen születtek, emberek milliói világszerte mégis szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Victor Vasarely

Victor Vasarely: 1908-ban született Pécsett. Eredeti neve Vásárhelyi Győző volt.Vasarely a... Tovább

Árpád fejedelem

Árpád fejedelem: Árpád a magyar törzsszövetség nagyfejedelme volt a honfoglalás idején... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek