hirdetes

Fesztivált rendeznek augusztus utolsó hétvégéjén Szentendrén

VN

Nincs még programod a nyár utolsó hétvégéjére? A naptárt látva kedved lenne mulatni még egy igazán nagyot? Ehhez a tökéletes helyszínt, és programokat keresed? Szentendrén minden bizonnyal megtalálod! Közel 140 eseménnyel várja az érdeklődőket a 18. Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva nevű fesztivál augusztus utolsó hétvégéjén.

Nyár végi fesztivál Szentendre

Már csütörtökön is lehet hangolódni a Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva fesztiválon

A Szentendrei Kulturális Központ vezetője, Lakatos Judit az MTI-nek elmondta: újdonság lesz a nulladik nap, mert a korábbiaktól eltérően már csütörtökön kezdetét veszi a fesztivál a P'Art Moziban, ahol a Friss Hús Fesztivál díjnyertes rövidfilmjeit vetítik.
   

Kulturális programok, koncertek is lesznek Szentendrén

Pénteken nyílik meg a főképp Szentendrén élő művészekből, festőkből, grafikusokból, szobrászokból, fotósokból álló IKON Csoport kiállítása a Pirk János Múzeumban, Ürményi-Hamar Lehel képzőművész tárlata az Erdész Galériában, majd Dumtsa Forgatag címmel kezdetét veszi az iparművészeti vásár. A Dunakorzón felállított nagyszínpad mellett a város több pontján is zenei események lesznek. A szentendrei nagy kulturális eseményeknél megszokott, így most is lesz tárlatvezetés a város kiállításain - mondta Lakatos Judit.

hirdetes
   

Programok kicsiknek és nagyoknak is Szentendrén

A Fő téri ÚjMűhely Galéria bábudvarrá alakul, ahol Kárpát-medencei bábművészek szórakoztatják a kicsiket, a belső térben bábművészeti kiállítás lesz, de a MeseCentrum Olvasósarokba is beülhetnek a gyerekek szombaton és vasárnap - tette hozzá. Hagyományosan nagy siker a Házak, udvarok, házigazdák program, amelynek keretében a látogatók megismerkedhetnek a városban élő műhely- és üzlettulajdonosok munkájával. Idén az érdeklődők a többi között ékszerstúdiót, szövő-, kerámia- vagy éppen csokoládéműhelyt kereshetnek fel - mondta Lakatos Judit.

hirdetes
   

18. Szentedre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál programok

A Tourinform Iroda szervezésében bejárható lesz a városháza. A Fő tér szomszédságában fiatal tervezők és művésztanáruk mutatják be "kapszulakollekcióikat" egy divatgála keretében, a Templomdombon pedig óriásvásznon örökíthetik meg közösen a résztvevők, hogy mit tartanak a fesztivál legfontosabb jellemzőjének - tette hozzá.     A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál részleteiről a www.szentendreejjelnappalnyitva.hu, a parkolási lehetőségekről pedig a www.szentendreirendeszet.hu oldalon lehet tájékozódni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hollókő

Hollókő: Hollókő egy község Nógrád megyében, a Szécsényi járásban. Magyarország... Tovább

Magyar operett

Magyar operett: a magyar operett messze földön híres. A magyar operett első sorban Kálmán... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek Gasztronómia Hírek Kirándulás Magyar történelem Magyarország Magyarság Programajánló Szórakozás Történelem Utazás
X
Kövess minket facebookon!