hirdetes

Ez vár rád idén nyáron a horoszkópod szerint!

Sz.F.
Ez vár rád idén nyáron a horoszkópod szerint!

Mérleg

A szerencse a pártodra fog állni, és amit a fejedbe veszel, az sikerülni is fog. Egy nagyon jó ötlet pattan ki az elmédből, amivel kapcsolatban sokakat meg tudsz majd győzni és ennek kapcsán jelentős anyagi fellendülésre számíthatsz. A nyár kifejezetten pörgősen telik majd, azt sem fogod tudni, hová kapkodd a fejed a programok tömkelegében.

Skorpió

Ha valamit lehet boldog nyárnak nevezni, akkor a tiédet mindenképpen. Egy kedves ismerősöddel olyan mély, bensőséges viszonyt alakítotok ki egymással, amelyre egyikőtök sem számított volna. Lehet, hogy egy erős barátságról van szó, de ugyanilyen eséllyel válhat igaz szerelemmé is. Ez az ismerős a későbbiekben nagy támaszod lesz.

Nyilas

Csodás kisugárzásod lesz a nyáron, ami sok ember figyelmét rád szegezi majd. Egy olyan embert is erőfeszítések nélkül képes leszel magadhoz vonzani, akiről már régóta fantáziálsz. Mivel nem hirtelen fellángolásról lesz szó, ezért a kapcsolat lassan fejlődik ki és erős gyökereket növeszt. Az igazi szenvedély csak ezután következik majd.

hirdetes

Bak

hirdetes

Teljesen kiegyensúlyozott leszel ezen a nyáron. Nem a pörgésről fog szólni az életed, de te ezt egyáltalán nem bánod majd, hiszen a békés pihenés és nagy beszélgetések, amiket a családoddal és a barátaiddal töltesz majd, abszolút kikapcsolnak. A nyár végén úgy fogod érezni, hogy ennél jobban nem is telhettek volna ezek a hónapok.

Vízöntő

Áttörő ötletek születnek meg a fejedben ezen a nyáron, ami nagy sikereket hozhat számodra és teljesen új irányba fordíthatja az életedet. Szerencsés leszel, mert olyan emberrel/emberekkel találkozhatsz, akik az elképzeléseidben támogatnak majd és így mindannyian profitálhattok belőle. Az ellenállhatatlan kisugárzásod már csak hab lesz a tortára.

Halak

Az eddig benned megszületett zseniális ötleteidet végre pénzre tudod majd váltani. Nagy sikereket érhetsz el, ha valóban hiszel magadban és figyelsz a jelekre. Egy olyan emberrel hoz össze a sors, aki felismeri a benned rejlő tehetséget és segít majd kamatoztatni azt. Nyár végén egy olyan lehetőséggel találkozol szembe, ami igazi nagy üzletet hozhat számodra.

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Balatonfüred:

Balatonfüred: A Balaton déli partjának fővárosa, sokak szerint a legszebb balatoni település.... Tovább

Victor Vasarely

Victor Vasarely: 1908-ban született Pécsett. Eredeti neve Vásárhelyi Győző volt.Vasarely a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek