hirdetes

Napfény, szabadság, fergeteges bulik! Nyári programajánló Budapesten!

n

Füllesztő meleg, szabadság és fergeteges bulik, nekünk ezt jelenti a nyár. Amikor úgy érzed, hogy tiéd a világ és önfeledten szórakozhatsz barátaid társaságában, hiszen még ha nem is kérted ki a nyári szabadságodat, a hétvégén aztán mindenki igazán kirúghat a hámból.

 

Magyarországot nem véletlenül rohamozzák meg nyáron a turisták sem, jóformán Európában sehol máshol nincs a magyarokéhoz hasonló pezsgő élet; éjszaki bulik tömkelege vár a fővárosban és fesztiváloknak sem vagyunk híján. Ha esetleg tanácstalan vagy azt illetően, hogy hol eresztheted ki a fáradt gőzt a nyári forróságban, akkor most mutatunk néhány tippet ahol ezt garantáltan megteheted!

nyári programajánló Budapesten

Budapest, a bulizás Mekkája

A magyar főváros szinte kimeríthetetlen a bulizási lehetőségek terén, s szomszédos országainkkal szemben, nálunk nem áll meg az élet a kora-hajnali órákban, egészen reggelig mulathatunk, ha jól esik. És miért is ne esne jól, amikor ebben a kellemes időben még éjszaka sem kell kardigánt húznunk, vagy beltéri helyszínre rohannunk és az egész város csak úgy pezseg az élettől?

Ha megéheznénk, szinte bármelyik utcasarkon hozzájuthatunk a legfinomabb falatokhoz és menjünk akár szórakozóhelyre, akár egy üdítő baráti beszélgetésre, Budapesten mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget.

nyári programajánló Budapesten

Koncertek

Fővárosunk természetesen számos koncertlehetőséget is biztosít a tombolni vágyóknak. Két legkedveltebb helyszín ehhez az Akvárium Klub és a Budapest Park.

 

 

Míg az Akvárium Klubban beltéren élvezhetitek kedvenc előadóitok műsorát, addig a Budapest Parkban egy hatalmas téren a természet lágy ölén tombolhatjátok át az éjszakát. A koncertek befejeztével kezdetét veszi egy szuper retro parti, ahol felcsendülnek a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei is, érdemes ellátogatni hát mindkét helyre, az élmény garantált.

hirdetes

 

Az élőzenét előnyben részesítők számára tehát ezeket a helyeket javasoljuk, de lássuk, mi van még a tarsolyunkban!

nyári programajánló Budapesten

Költségkímélő szórakozási lehetőségek

Amennyiben itt a hó vége, és kicsit többet költöttél ezidáig a kelleténél, s bár szívesen szórakoznál, mégis úgy érzed, hogy anyagilag ezt most nem engedheted meg magadnak, akkor van egy jó hírünk; Budapesten számos költségkímélő szórakozási lehetőség is vár téged! Hívd össze a barátokat és vegyétek nyakatokba a várost!

Találkozzatok az Erzsébet téren, ahol páratlan éjszakai élettel szembesültök majd! Heveredjetek le a park füvére, vagy foglaljatok helyet a felállított padokon, higgyétek el nem fogtok unatkozni! Valószínűleg sok időnek sem kell eltelnie ahhoz, hogy valaki zenét is varázsoljon a placcra, de a környező szórakozóhelyekről amúgy is kiszűrődik majd a zene! Ismerkedés szempontjából is remek lehetőség lehet az Erzsébet tér, de hasonlóan bulis hangulat jellemzi a Kopaszi-gátat és a Városligetet is. Vigyetek magatokkal egy üdítőt vagy finom italt és már kezdődhet is a móka!

A környéken egyébiránt számos ingyenes belépést biztosító szórakozóhely is megtalálható, ha az alapozást követően kedvetek támadna egy jót csörögni, akkor ne habozzatok hát, induljatok el és bulizzatok egyet!

hirdetes

Még nem értünk a végére, kattints a tovább gombra a következő programlehetőségért!

nyári programajánló Budapesten

Fesztivál

Bár Magyarország számos fesztiválnak ad otthont, olyanoknak mint például a Balaton Sound, a Volt vagy az O.Z.O.R.A. Fesztivál, az egész Európában az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő Sziget Fesztivált ajánlanánk most figyelmetekbe, mely évről évre minden augusztusban, Budapesten kerül megrendezésre. 

Erre a szavakkal leírhatatlan élményt nyújtó, minden zenei stílust, számtalan hazai és külföldi hírességet és még annál is több programlehetőséget felvonultató zenei eseményre a tavalyi évben közel fél millióan látogattak el, mondanunk sem kell miért, ezt az élményt meg kell tapasztalni!

Aki tehát egy igazi fesztivál élményre vágyik, az bizony nem hagyhatja ki idén sem a Szigetet!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Az ősmagyarok hitvilága

Az ősmagyarok hitvilága: Az ősi magyarságot egyik meghatározó alap. Az ősmagyarok vallása, a... Tovább

Honfoglalás

  Honfoglalás: Általános értelemben honfoglalásnak nevezzük azt a folyamatot, melynek... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!