Nyereményjáték szabályzat

Jelentkezz a www.magyarorszagom.hu nyereményjátékára, és gazdagodj te is értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:

 • helyesen válaszolni a kvíz kérdéseire,
 • feliratkozni hírlevelünkre, hogy biztosan ne maradj le a legújabb cikkeinkről és a legizgalmasabb nyereményjátékainkról.

 

Amennyiben ez sikerül, részt vehetsz a nyereménysorsoláson, ahol három szerencsés nyertest sorsolunk ki!  

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)


 

 1. A játék időtartama: A játék június 30-ig vagy visszavonásig tart.
 2. Sorsolás: Július 2.
 3. A játék Szervezője: A Maculatura Professzorok Kft. (továbbiakban Szervező)
 4. A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.
 5. Nyeremények: A Játékban kedvezményes voucherek kerülnek kisorsolásra.
 • Ajándékutalvány 2 fő részére a Duna Relax & Event Hotel jóvoltából, mely 2 éjszakára szóló szállást tartalmaz a Relax szobában, félpanziós ellátással, pezsgőfürdővel, látvány-, és úszómedencével, szaunával, ingyenes WIFI-használattal. 
 • Ajándékutalvány 2 fő részére a noszvaji Oxigén Hotel Superior Family & Spa jóvoltából, mely 2 éjszakára szóló szállást tartalmaz erdőre néző Select szobában, gazdag büféreggelivel, svédasztalos vacsorával a Da La Motte étteremben, Zen Spa korlátlan használattal, szaunával.
 • 10 000 forintos ajándékutalvány a Pest-Buda Bistro & Hotel jóvoltából, ami bármilyen étkezésre beváltható Buda egyik legszebb, és legjobb éttermében.

 

 1. Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot
 2. A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.magyarorszagom.hu emailben értesíti a felhasználókat a Játékról, akik kitöltötték a kvízt, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, akit kisorsolunk.
 3. A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével emailen keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.
 4. Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 
 5. Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Maculatura Professzorok Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

 


címkék: