Légy te a szerencsés nyertes!

Szállj harcba az értékes nyereményekért! 

 

Jelentkezz a www.magyarorszagom.hu nyereményjátékára, és gazdagodj te is értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:

 • figyelni a Magyarorszagom.hu – Ami magyar, az csak jó lehet Facebook oldalt, amit ITT találhatsz meg, hiszen véletlenszerű időpontban kikerül egy posztunk
 • amelyhez a lehető leghamarabb hozzá kell szólnod, méghozzá úgy, hogy tiéd legyen a 20. hozzászólás.

 

Amennyiben ez sikerül, úgy az aktuális sorsoláson te nyerted az értékes nyereményt!

 

Nem szeretnél lemaradni?

 

Ha nem szeretnél lemaradni nyereményjátékunkról, Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva pipáld be a „Megjelenés elsőként” opciót (ahogy az alábbi képen látod). Így mindig rögtön értesülsz az újabb nyereményjátékunkról! Ha biztosra akarsz menni, az Értesítéseket is bekapcsolhatod – így azonnal megláthatod a nyereményjáték posztját, és el is viheted a nyereményt!

 

Nyereményjáték szabályzat

 

 

A www.magyarorszagom.hu üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/magyarorszagom.hu/ oldalon az alábbi szabályzat szerint!

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

 

 1. A játék időtartama: A játék május 31-ig vagy visszavonásig tart.
 2. A játék Szervezője: A Maculatura Professzorok Kft. (továbbiakban Szervező)
 3. A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.
 4. Nyeremények: A Játékban kedvezményes voucherek kerülnek kisorsolásra.
 • Ajándékutalvány 2 fő részére a Duna Relax & Event Hotel jóvoltából, mely 2 éjszakára szóló szállást tartalmaz a Relax szobában, félpanziós ellátással, pezsgőfürdővel, látvány-, és úszómedencével, szaunával, ingyenes WIFI-használattal. 
 • Ajándékutalvány 2 fő részére a noszvaji Oxigén Hotel Superior Family & Spa jóvoltából, mely 2 éjszakára szóló szállást tartalmaz erdőre néző Select szobában, gazdag büféreggelivel, svédasztalos vacsorával a Da La Motte étteremben, Zen Spa korlátlan használattal, szaunával.
 • 10 000 forintos ajándékutalvány a Pest-Buda Bistro & Hotel jóvoltából, ami bármilyen étkezésre beváltható Buda egyik legszebb, és legjobb éttermében.
 1. Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot
 2. A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.magyarorszagom.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Játékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Játékra, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, aki a későbbiekben – határozatlan idő elteltével, véletlenszerű időpontban –, szintén a www.magyarorszagom.hu Facebook oldalára (https://www.facebook.com/magyarorszagom.hu/) kihelyezett poszthoz a 20. hozzászólást írja. Amennyiben a nyertes a kihirdetés után 24 órán belül nem reagál megkeresésünkre, úgy új nyertest sorsolunk a Játékon.
 3. A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.
 4. Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 
 5. Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Maculatura Professzorok Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

 


címkék: