notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS FOTÓPÁLYÁZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS FOTÓPÁLYÁZAT

Jelentkezz az Magyarországom (www.magyarorszagom.hu) és a “Magyarországon láttam” csoport fotópályázatára és gazdagodj értékes ajándékokkal! Nincs más dolgod, mint:
•    csatlakozni a “Magyarországon láttam” csoport tagjai közé a Facebookon: https://www.facebook.com/groups/magyarorszagom/
•   a csoportban megtalálható, a nyereményjátékkal kapcsolatos posztban található leírásnak megfelelően feltölteni egy Magyarországon készült saját fényképedet, amire a legbüszkébb vagy
•    használni a posztban megadott hashtag-et, és minél több Like-ot (kedvelést) gyűjteni a fotódra!

 

Február 14-én, pénteken kikerül egy, a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékkal kapcsolatos Facebook poszt, amely egyben jelenti a játék kezdetét is. A játék három hétig tart, a nyertes március 9-én, este kerül kihirdetésre a csoportban. A három hét alatt 5 legtöbb Like-ot (kedvelést) összegyűjtő kép között zsűri hirdeti ki a nyerteseket, akik a fotópályázat nyereményével gazdagodhatnak. A nyereményjátékban kizárólag azok vesznek részt, akik pontosan megfelelnek a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékkal kapcsolatos Facebook posztban leírtaknak!

 

Amennyiben ez sikerül, részt vehetsz a fotópályázattal egybekötött nyereményjátékon, egy szerencsés nyertest sorsolunk ki!  

 

A játék időtartama: A játék 3 héten át tart, 2020. február 14. – 2020. március 8.
A játék Szervezője: Maculatura Professzorok Kft. (továbbiakban Szervező)

 

Nyeremény(ek): 

Egy darab 20 000 Ft értékű utalvány Jamie Oliver éttermébe.
Egy darab 10 000 Ft értékű utalvány az Idill Hotelbe, ami szobafoglalásra használható fel.
Egy darab 5 000 Ft értékű vásárlási utalvány, ami a Tesco üzletekben használható fel. 

 

A nyeremények 2020.04.30-ig felhasználhatóak!

 

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a játékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

 

Részvételi feltételek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot.

 

A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A  Szervező a “Magyarországon láttam” csoportban (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Játékról, akik a részvétellel (fotópályázatra feltöltött kép a csoportba) egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A Játék során 3 felhasználó kerül kisorsolásra.  Amennyiben a nyertes a kihirdetés után 24 órán belül nem reagál megkeresésünkre, úgy új nyertest sorsolunk a Játékon.

 

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.


címkék: