hirdetes

Újra a nyilvánosság elé állhat Michael Schumacher?

VN

Nem mi találtuk ki, hanem olvastuk egy német magazinban, hogy a feltételezések szerint hamarosan újra láthatjuk a valóságos legendát, Michael Schumachert, méghozzá a lánya nyáron tartandó esküvőjén.

Újra a nyilvánosság elé állhat Michael Schumacher

Michael Schumacher, a világbajnok autóversenyző

Michael Schumachert talán senkinek sem kell bemutatnom, neve talán mindenkinek mond valamit. Ugyanis Michel Schumacher, nemcsak egy a sok autóversenyző között, hanem az egyik legjobb, amit mi sem bizonyít jobban, hogy hét világbajnoki címével, egészen mostanáig rekorder volt a Forma-1-ben. Sokaknak biztosan most is egy piros overállos, dobogón pezsgőző kép ugrott be róla, amit sajnos már valószínnűleg csak régi videófelvételeken láthatunk, azonban az nincs kizárva, hogy másmilyen formában láthassuk szerepeli a nyilvánosság előtt. Michael a Formula–1 hétszeres világbajnoka és a sportág egyik legeredményesebb pilótája.[2] Ő volt a Formula–1 első német világbajnoka, mely nagy szerepet játszott a sportág németországi népszerűsítésében is. Egy 2006-ban, az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) által végzett felmérésen a szurkolók a Formula–1 legnépszerűbb versenyzőjének választották. De mi történt azóta, miért lehet olyan keveset hallani róla?

hirdetes

Michael Schumacher elszigetelődve él síbalesete óta

hirdetes

Talán a sors fintora, hogy megannyi év veszélyes száguldozás után, már mikor jócskán visszavonult, 2013-ban, azaz több, mint 7 éve szenvedett nagyon súlyos síbalesetet, melynek következtében kómába esett. A baleset óta nagyon keveset lehet tudni Schumacherről, a nyilvánosság előtt nem jelent meg, és állapotára is csak szóbeszédekből lehet következtetni, hiszen a család teljesen elzárkózott. A német pilóta családjával a Méribelben lévő francia sípályán töltötte a két ünnep közötti napokat 2017-ben, amikor a szerencsétlenség történt, az esetről pontos részleteket nem tudni, azonban az biztos, hogy a versenyző feje egy sziklának csapódott, ennek hatására még a sisakja is ketté tört. Számos életmentő beavatkozáson esett túl ezután, majd 169 napig kómában feküdt, és csak nyáron ébredt fel. Ekkor indult el a rehabilitáció, ami vélhetően még a mai napig is tart. Állapotára csak a nála járt kollégák, mint például Felipe Massa vagy Jean Todt nyilatkozatai alapján lehet következtetni. 

Most úgy tűnik, megtörik a hosszú évek óta fennálló csend, és újra láthatjuk Schumachert, a részleteket a következő oldalon mutatjuk. Érdemes lapozni, mert egy hidegrázós videót is találtunk nektek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Soproni borvidék

Soproni borvidék Magyarország 22 borvidékének egyike. A Soproni borvidék Magyarország egyik... Tovább

Csillaghegyi strandfürdő

Csillaghegyi strandfürdő: A Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda egy szabadtéri strandfürdő... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Sport