hirdetes

Olcsó karácsonyi dekorációs ötletek 2022 karácsonyára

VN, ZH

Elvégre a karácsony a szeretet ünnepe, nem pedig a költekezésé! 2022-et írunk, és sajnos a világ hatalmasat fordult, a karácsony már egyáltalán nem arról szól, amiről kellene. Drága ajándékok a mennyezetig érő, díszekkel teli pakolt fa alatt, drága ételek az ünnepi asztalon, és megannyi drága dekoráció az egész lakásban.  Tényleg ez kell ahhoz, hogy ünnepi hangulat legyen? Teljesen megértjük, ha te is szeretnél az ünnepekre hangolódni, és kidekorálni a házat, de ehhez nem kell több tízezret költened! Hoztunk is néhány olcsó karácsonyi dekorációs ötletet, hogy kicsit inspirálódhass!

Olcsó karácsonyi dekorációs ötletek 2022

Olcsó karácsonyi dekorációs ötletek mindenkinek

Én is imádom a karácsonyt, habár már közel sem olyan lelkesen készítem a karácsonyi dekorációkat, mint kisiskolás koromban, azért meg kell hagyni, az év egyik legkülönlegesebb része már az is, amikor ünnepi pompába öltöztetjük a lakást. Ez az elfoglaltság pedig úgy az igazi, ha az egész család együtt csinálja, mindenki kiveszi belőle a saját részét, ki-ki maga kedve és tudása szerint. Éppen ezért olyan olcsó karácsonyi dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amiket bárki elkészíthet egyszerűen. 

Olcsó karácsonyi dekorációs ötletek 2022-re

2022 egy nagyon különleges év, 2021-hez hasonlóan, bár sokan leginkább kitörölnék a naptárból az egészet, mégis azt hiszem, hogy sok dolgot tanultunk a koronavírus járványnak köszönhetően, többek között az összetartásról. A karácsony pedig éppen az összetartás és a szeretet ünnepe. Idén ne költsetek vagyonokat drága karácsonyi díszekre, inkább készítsétek el fillérekből a karácsonyi dekorációt közösen, otthon, és ezzel varázsoljátok igazán csodálatossá az ünnepeket! 

hirdetes

Stílusos olcsó karácsonyi dekorációs ötletek

Bár szerintem a legszebb, és persze a legolcsóbb, mégis a legértékesebb karácsonyi dekoráció, amit a kis óvodás gyerekek készítenek színes lapokból, ágakból, és néha elég absztrakt motívumokat öltenek, minden évben sajátok karácsonyi dekor trendek alakulnak ki. Ezért az olcsó karácsonyi dekorációs ötleteket ennek az idei stílusnak a mentén próbáltuk meg összegyűjteni. Tehát gyűjtöttünk naturisztikus, természetközeli, letisztult olcsó karácsonyi dekorációs ötleteket nektek, amiket elkészíteni nagyon-nagyon egyszerű lesz!

Olcsó karácsonyi dekorációs ötletek ötletes alapanyagokból

hirdetes

Hogy hogyan lehet olcsó karácsonyi dekorációt készíteni egyszerűen? A kulcs egyértelműen az olcsó karácsonyi dekoráció alapanyagában rejlik. Ha sikerül olcsó alapanyagokhoz jutni, akkor a dekoráció is olcsó lesz! A kreatív hobbi, és egyéb dekorációs elemeket árusító boltok telis-tele vannak mutatós alapanyagokkal, de mi lenne, ha előbb otthon néznél szét? Van néhány felesleges vattapamacsod otthon, sorakoznak a tobozok a fenyő alatt, van néhány régi gömb, amik nem kellenek idén a fára? Tökéletes olcsó dekorációs ötlet alapanyagok! 

Mutatjuk is az olcsó karácsonyi dekorációs ötleteket az alábbi galériában! Lapozzátok végig és inspirálódjatok az olcsó karácsonyi dekorációs ötletek között! Osszátok meg másokkal is, hogy ők is tudjanak ihletet meríteni!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Aranybulla

Aranybulla: az egyik legismertebb magyar törvénygyűjtemény. Az Aranybulla szűkebb értelemben a... Tovább

Tisza-tó

Az ország harmadik legnagyobb tava. Nem annyira mély, sok helyen lápos. Nagy része a... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!