hirdetes

Még mindig foglalhatsz kedvezményes asztalt az Országos étterem hét keretein belül!

ZH

Az Országos Étterem Hetet sikeresen minden évben megrendezik, idén sincs ez másképp! Ezen a héten az ország legjobb éttermeit próbálhatjuk ki kedvező árakon! Ugyan az esemény október 6-án kezdődött, még mindig foglalhatsz asztalt!

országos étterem hét

Országos Étterem Hét 2022


Idén sem maradhat el az Országos Étterem Hét, amelynek keretein belül 140 kiváló minőségű éttermét próbálhatjuk ki igencsak kedvező áron! A program során 11 napon keresztül 3 fogásos menüsorokat kínálnak az éttermek, amik általában az adott étterem repertoárjának a legjavát képviselik, így biztosan azt hinnéd ez drága mulatság lesz! De nem ezen a héten! Hiába október 6-án kezdődött az étterem hét, még mindig foglalhatsz asztalt a 140 étterem valamelyikébe!


Október 16-ig tart az Országos Étterem Hét

Országszerte várják vendégeiket a legjobb magyar éttermek a 3 fogásos, fix árú menüsoraikkal, amik különleges alapanyagokból és igazán különlegesen vannak elkészítve. Az eseményre a program WEBOLDALÁN tudsz foglalni.
 

Ugyan a program már október 6-án elkezdődött még mindig foglalhatsz asztalt egyes éttermekbe, de a helyek száma limitált így jobb lesz sietni! Az éttermek egy exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre.

Nem csak a vendégek szeretik az Étterem Hetet

Az Étterem Hét ugyan jjó lehetőség azoknak a vendégek számára, akik szeretnének kedvező áron ilyen minőségi vacsorában részesülni, de ugyan ilyen jó lehetőség a vendéglátósok számára is, hiszen a vendéglátóipar is kiveszi részét a drasztikusan emelkedő költségekből és sokan a fizető vendégek elapadásával küzdenek. Az előző évek tapasztalatai alapján az esemény körülbelül 20-25 ezer vendég fogja látogatni, tehát ez az éttermek számára naponta 2000-2200 fő plusz bevételi forrást jelenthet, ami hatalmas segítség lehet számukra a jelenlegi helyzetben.

hirdetes
hirdetes

Mennyibe kerül az Étterem Hét?


Az Étterem Hét során a menüárak három kategóriába sorolhatóak, egyes éttermekben már 4900 Forintért is megkóstolhatjuk a menüt, a prémium kategória viszont 6900 Forinttól indul, és az exkluzív kínálat pedig 9900 Forintba kerül a szervízdíjjal együtt. Felár ellenében persze lehetőségünk van mást is kipróbálni, ha szeretnénk jobban megismerkedni a konyhával. Egyes éttermek kifejezetten különleges  és ritka fogásokkal készülnek és ki lehet jelenteni, hogy az Étterem Hét kínálata magasabb mint valaha! Az éttermek olyan alapanyagokhoz nyúlnak a fogások elkészítésekor, mint a keszthelyi tokhal, fürj, Szent Jakab kagyló, polip, vaddisznó, ördöghal, kardhal. Olyan ételek között választhatunk például, mint a konyakos libamáj brulée, bikavéres marhapofa, rántott süllőpofa, kakas Ramen, hargitai csorba, magyar tarka steak, argentin rib-eye steak vagy a pirított borjúmirigy.


Az Országos Étterem Hétről

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a szervező DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermek kínálatát, konyháját, specialitásait. Az eseményre évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor. A résztvevő éttermek külön erre a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket fix áron kínálnak. 


Az októberi eseményen az egész ország területéről 140 étterem vesz részt, nézd meg a weboldalon az éttermek neveit!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tokaji aszú

Magyarországi tokaji borvidéken előállított tokaji aszú: Hungarikum. A Tokaji Aszú a... Tovább

Világ körül

Az igaz, hogy egy honszerető magyarnak a hazája a legszebb, de ha utazni vágyunk, érdemes... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Ételek Gasztronómia Hírek Programajánló
X
Kövess minket facebookon!