hirdetes

A legviccesebb panaszok, amivel orvoshoz fordultak - Hihetetlenek az emberek!

Sz.F.

Hihetetlen, milyen panaszokkal keresték fel már az orvosokat, a most következő cikkben a legfurcsábbakat osztom meg veletek! Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek…döntsd el te!

A legviccesebb panaszok, amivel orvoshoz fordultak - Hihetetlenek az emberek!

Valószínűleg mindenkinek megfordult már a fejében az a gondolat, hogy a problémája túl jelentéktelen ahhoz, hogy orvoshoz menjen vele. Vannak azonban olyan emberek is, akik nem zavartatják magukat, és rohannak az orvoshoz!Az következő oldalon található összeállításban a lehető legröhejesebb példák szerepelnek, amiket orvosok osztottak meg az interneten. Ha érezted magad már butának hasonló esetben, olvasd el ezeket, és garantáltan jobban fogod érezni magad!!! :)

A legviccesebb panaszok, amivel orvoshoz fordultak - Hihetetlenek az emberek!

1. Volt, aki azért jött be a sürgősségire, mert homosze..ális.


2. Képes volt azért bejönni a sürgősségire, mert az iPhone-ja szerint nem alszik elég jól.


3. Még soha nem hallottak a statikus sokkról, és nem értették, miért nem tudtam gyógyítani ezt az „állapotot”.


4. Egy nő kihívta a mentőket, mert a vasúti sínek alatt egy feltételezhetően meggyilkolt testet látott. Amikor kiértünk, kiderült, hogy egy farönkre volt rádobva egy kabát, mellette pedig egy nagyon részeg nő siratta a fadarabot.

5. Az egyik betegem azért ment be a sürgősségire, mert szerinte túl sok fülzsír volt a fülében, és ki akarta szedetni.

hirdetes


6. Egy nő egyszer azzal jött be, hogy kinőtt a kisbabájának az első foga, és nem tudta, mit tegyen. Azt kérte, vágjam ki a pici többi fogát, hogy többet ne legyen gondja a fogzásra. Nem tettem meg.

A legviccesebb panaszok, amivel orvoshoz fordultak - Hihetetlenek az emberek!

7. A feleségem szülész-nőgyógyász, és egyszer kihívták, mert egy fiatal lány nagyon vérzett. Igen, pontosan az volt a baj, amire most mindenki gondol.


8. Anyukám egyszer bevitt a sürgősségire, mert azt hitte, vérmérgezésem van. Igazából aznap csak puncsot ittam korábban, és lecsöppent a lábamra. A nővér letörölte, és már meg is mentett.

9. Azért vittem kórházba a kisfiam, mert nagyon gyakran volt kiütése a keresztcsontjánál. Már bent ültünk az orvosnál, amikor rájöttem, hogy ugyanaz a mintája a kiütéseknek, mint a jakuzzink belsejének.


10. Bejött egy ember a kórházba, és azt mondta, hogy éppen egy esküvőn volt, amikor rájött, hogy a fia egy kicsit alacsony. A kérdés az volt, tudnánk-e adni neki valamit azonnal, amitől megnő…

hirdetes
A legviccesebb panaszok, amivel orvoshoz fordultak - Hihetetlenek az emberek!

11. Egy fiatal srác nagyon sírt és elárulta, hogy szerinte az unokatestvére lehet, hogy terhes, mert 10 másodpercig farkasszemet néztek egymással. A fiú azt hitte, hogy ezáltal teherbe ejtette a saját unokatestvérét.


12. Hajnali kettőkor teljesen kiborulva rohant be egy húsz éves srác a barátnőjével, azzal, hogy valami kiszakította a torkát. A nyelvcsapja volt az. Ez a gyerek valahogy leélt úgy húsz vet az életéből, hogy nem vette észre a nyelvcsapját.


13. Tegnap éjszaka valaki azért jött be a sürgősségire, mert volt egy szálka a kezében. Egy egészen kicsi szálka.


14. Hajnali kettőkor valaki azért hívott fel, mert túl büdöset pukizott a lánya.


15. A telefonban azt állította, hogy súlyos égési sérülést szenvedett az „egész” testén forró víztől. A vizsgálat során nem voltak rajta látható nyomok, úgyhogy végül bevallotta, hogy csak a jobb mutatóujján égett meg egy kis rész.

Forrás: tudnodkell.info

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rudas fürdő

Rudas fürdő: A Rudas gyógyfürdő Budapest egyik, a török hódoltság idejéből megmaradt... Tovább

Ősi bútorunk, a szuszék

Ősi bútorunk, a szuszék: Deszkából összeállított vagy vesszőből font és sárral... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek