Varázslatos ősz a Zichy Park Hotelben

Varázslatos ősz a Zichy Park Hotelben

Sz.F.

…ahol minden porcikánkban érezhetjük a természetet.
Sehol sem lehet jobban magunkba szívni az ősz szépségeit, mint magában a természetben. Ehhez viszont érdemes elhagyni a várost és a kirándulást összekötni a kényelemmel, a kényeztetéssel, az izgalmas programokkal és a vidéki vendégszeretet minden jellegzetességével. A négycsillagos Zichy Park Hotel a nyári szezon végével is várja a kikapcsolódásra és a természet élvezetére vágyókat!
 

Varázslatos ősz a Zichy Park Hotelben

Friss levegő, őszi színkavalkádba öltöző természet, aktív pihenés várja a vidéki vendégszeretetéről híres, 4 csillagos, Tolna megyei bikácsi Zichy Park Hotelben. A szálloda területén 15 hektáros parkban sétálhatnak a nem túl kimerítő mozgásra vágyók, szintén a parkhoz tartozó meseszép tavacskán csónakázni is lehet. 

Gyerekbarát hotelként a legkisebbek is bőven találnak szabadtéri elfoglaltságot, a hotelhez tartozó karámokban lovak, pónik, kiskecskék, bárányok, baromfik, nyuszik valamint Emma, az emulány és Sanyi, a szamár várja a betonrengeteghez szokott gyerkőcök ismerkedését, barátkozását. Ha pedig valaki lóra pattanna, azt is megteheti szakértő és képzett lovászok segítségével. A hatalmas birtoknak köszönhetően itt a gyerekek úgy lehetnek szabadok, hogy közben biztonságos, zárt területen engedhetik el magukat. 

Bikács környéke bővelkedik azokban a programokban, amelyeket elsősorban a szállodából szívesen kimozdulók élvezhetnek. A hotelből könnyen megközelíthető például a gemenci erdő, amely ebben az évszakban szemkápráztató színekkel örvendezteti meg a túrázókat, a gemenci kisvasút, amelynek fülkéit hideg időben fűtik is, vagy a Bikácsi Ökör-hegy, ahol 45 hektáron egybefüggő árvalányhaj mező nyűgözi le a szemlélőket. 

Egy kimerítő, ám testet-lelket feltöltő túrázás után a hotelbe visszatérve élménymedence, szauna és masszázs vár a vendégekre. A tökéletes napra a koronát a vidéki konyha ízei tehetik, tökéletességéhez régi családi recepteket és - nagyrészt - házi alapanyagokat használnak fel. A házbeliek pedig hamisítatlan falusi vendégszeretettel fogadnak mindenkit. 

Akik pedig igazán átszellemülne a vidéki hangulatával, már most készüljön, mert az ősz hidegebb napjaitól hétvégenként rendszeressé válnak a disznótorok, amely szinte egész napos programot jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és amelyeknek harapható eredményét a szálloda vendégei is élvezhetik a nap végén.    

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Szótár

Tihanyi Apátság

Tihanyi Apátság: A Balatonra látogató turisták egyik kedvenc, gyakran felkeresett helyszíne. A... Tovább

Zirci Ciszterci Arborétum

Zirci Ciszterci Arborétum:  A Zirci Arborétum hazánk legmagasabban fekvő... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!