hirdetes

A legjobb balatoni programok erre az őszi hétvégére (09.25- 09.27)

VN
Legjobb hétvégi balatoni programok

#5: Völgyhétvége Kapolcson

A Kapolcsi Művészetek Völgye egy igazi kultikus program, a nyári balatoni fesztiválok között is kitűnik egyediségével, azonban a koronavírus miatt nem tudták megrendezni. Ennek ellenére a szervezők gondoskodtak róla, hogy ne maradjunk művészetek nélkül, és a nagy eseményt több kicsi, őszi hétvégi családias programra bontották. Most hétvégén is lesz egy két izgalmas program: Csík Zenekar, Irie Maffia, Ivan and The Parazol, és még sorolhatnánk a nagynevű előadókat, és persze megannyi kisérő program is lesz, például foglalkozások gyerekeknek.

#6: Az Operaház Titkai a Balatonon

hirdetes

Az Operaház Titkai címmel tart előadást szombaton, azaz szeptember 26-án, 19 órától Ókovács Szilveszter a Magyar Állami Operaház főigazgatója a Szépkilátás Bisztróban. Egy kis kultúra és egy kis izgalom sosem árt, derítsétek ki az opera titkait, csodáljátok meg az akarattyai szépkilátást, és egyetek finomakat! 

hirdetes

#7: Murci fesztivál

A Murci fesztivál lényegében 3 helyi borászat összefogása: Az egymástól 10 percre lévő Zelna és Gyukli borászatok mellett a Söptei pincészet is kinyitja kapuit most szombaton, a Balatonfüredi-Csopaki borvidéken. Nemcsak újbor, és óborkóstoló, hanem légvár, csocsó, koncertek és egyéb programok is lesznek. Igazi családi, idilli programnak ígérkezik. Ne feledjétek szombat!

#8: Őszi Nyitott Pincék teljesítménytúra 

Végezetül pedig egy igen különleges programot ajánlanánk, ami ötvözi a két legszuperebb őszi programot, ráadásul bevonja a Balatont is: túra, és borozás egyben, ez az Őszi Nyitott Pincék teljesítménytúra, most szombaton 8 órai kezdettel. a 19 kilométeres távon több pincét is útba ejthetnek a túrázók, részletes információk ITT!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Vizsolyi Biblia

Vizsolyi Biblia: A Károlyi-biblia avagy vizsolyi biblia a legrégibb fennmaradt teljes, magyar... Tovább

Szódavíz

Milliók isszák világszerte naponta, azonban kevesen tudják róla, hogy ez is magyar találmány.... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Kirándulás Magyar Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!