hirdetes

5 kihagyhatatlan őszi program Budapesten

CZs

A fővárosban ősszel sem fogunk unatkozni, jobbnál jobb programok várják az érdeklődőket idén ősszel is Budapesten! Íme 5 izgalmas lehetőség, amit különösen ajánlunk!

Programok Budapesten

Őszi programok Budapesten 2019: Kiállítás

Szeptember 29-ig még van lehetőségetek a Fortepan fotóarchívum válogatását a Magyar Nemzeti Galériában. A Minden Múlt A Múltam kiállítást a Fortepan 10 éves születésnapja hívta életre. A kiállítás délelőtt 10 órától este 6 óráig látogatható. Érdemes megnézni!

Őszi programok Budapesten 2019: Szórakozás

Az ország első Grey Goose Restaurant & Bar-ja Pálinkaestet szervez a Parlamenttől csupán néhány lépésnyire fekvő hangulatos, belvárosi éttermükben. A Rézangyal 44 ízkülönlegességeit kóstolhatják meg a szeptember 20-i esemény résztvevői, a pálinkamester ráadásul a nagy szakértelmet igénylő blendelés folyamatába is betekintést enged, elkalauzolja a vendégeket a pálinkakészítés világába, elárulja a gyümölcsök, a cefrézés és a lepárlás folyamatának titkait. Az esemény során a résztvevők megszavazhatják azt a 2 ízt, amellyel aztán az étterem itallapját is gazdagítja! IDE kattintva elérhetők az esemény részletei!

hirdetes

Őszi programok Budapesten 2019: Sport

Október 26-án reggel elstartol a 12. Intersport Túranap és Terepfutás a Csillaghegyi Általános Iskolától. 9; 21,2; illetve 31,2 km-es túratávok, valamint 21 és 31 km-es terepfutás várja a résztvevőket.

hirdetes

Őszi programok Budapesten 2019: Zene

Október 30-án a Bagossy Brothers tölti meg a Müpát rajongókkal, a rajongók szívét pedig zenéjükkel. A zenekar egyébként soha nem látott műsorral érkezik a Müpába, semmi sem lesz úgy és olyan, ahogy azt a közönség korábban megszokhatta.

Őszi programok Budapesten 2019: Gasztronómia

Szeptember 18-án és 19-én a gasztronómia rajongóié a főszerep, a Globalista Konyha csapata ugyanis 2019/20-as évadát két görög vacsoraesttel kezdi meg a Kajahu-ban. Maria Elia 5 fogásos menüsorral készül mindkét menüre, ahol nem csupán a görög ízek, de az összetevők is nagy szerepet kapnak. 

Budapesti programok
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Koppány

Koppány: Koppány vezér Géza magyar fejedelem rokonának, Tar Zerindnek a fia volt. A jelenleg... Tovább

Finnugor

Finnugor: Divatos közhiedelem szerint a magyar nyelv is ebből a nyelvcsaládból származik, bár... Tovább

Tovább a lexikonra
Belföld Érdekességek