hirdetes

A férfiak félnek az őszinte nőktől!

Sz.F.

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, mégis tény marad: a férfiak többsége fél azoktól a nőktől, akik őszinték! A most következő cikkben 10 okot mondok arra a kérdésre, hogy miért van ez így!

Az őszinte nők és a férfiak

Miért félnek a férfiak az őszinte nőktől?

Érdekes ez a téma, mivel én úgy gondolom, hogy mindenki inkább legyen őszinte, mintsem hazudós, vagy olyan, aki nem meri megmondani a barátjának, párjának az őszinte véleményét. Egy kapcsolat már akkor rossz, hogyha valaki nem őszinte, ezért is lepődtem meg ezen a statisztikán: a férfiak többsége fél azoktól a nőktől, akik őszinték.

Nyilván vannak hátrányai az őszinteségnek, de nem csak a nők részéről, hanem ugyanúgy a férfiakéról is. Én azt az elvet vallom, hogy nem az őszintéktől kell félni, mivel tudjuk, hogy mit gondolnak, tudjuk azt is, mi a véleményük rólunk. Inkább azoktól az emberektől kellene félnünk, akik nem őszinték, ők azok az emberek, akik a szemembe mondják azt, amit hallani szeretnék, a hátam mögött pedig teljesen mást beszélnek. Az ilyen emberektől lehet félni, az őszinteségtől nem, szerintem, de nézzük azt a 10 okot, amiért a férfiak félnek az őszinte nőktől! 

Az első ok az, hogy az őszinte nők nem félnek kimondani az igazat, akkor sem, hogyha ezzel megbántanak másokat, és akkor sem, hogyha ezzel ellenséget szereznek maguknak. Én ezzel egyetértek, jól teszik, mondják is ki, sokkal többet ér az a barátság, kapcsolat, amiben kimondjuk az igazat!

A második ok a kérdésekre vonatkozik, ugyanis az őszinte nők képesek néha nagyon nehéz kérdéseket feltenni, ami a férfiakat zavarba hozza. Nem mondanám, hogy ebben az őszinte nők a hibásak, ha a férfi is őszinte, akkor nem fog zavarba jönni.

hirdetes

A harmadik ok is hasonló, mint az előző, itt viszont a válaszokon van a hangsúly. Egy őszinte nő olyan választ vár el a férfitól, ami igaz, és komoly. Ezért félni kell? Szerintem pedig inkább igazat kéne mondania mindenkinek, sokkal jobb lenne a világ!

A negyedik ok is eléggé meglepő. A férfiak ugyanis azért (is) félnek az őszinte nőktől, mert az ilyen típusú hölgyek képesek megfogalmazni azt, hogy mit várnak el egy kapcsolattól. Egyáltalán nem fél elmondani azokat a dolgokat, amik zavarják őt egy kapcsolatban, teljesen nyíltan és őszintén beszél, ez pedig elriasztja a férfiakat. Hihetetlennek tartom, hogy a férfiak olyan párkapcsolatban érzik csak jól magukat, amitől nem tudják, hogy mit várhatnak el…A következő oldalon folytatom!

Az őszinte nők és a férfiak

Az ötödik ok az az, hogy az őszinte nők hisznek az igaz szerelemben, egyáltalán nem játszadoznak senkinek az érzelmeivel, éppen ezért nem maradnak meg olyan férfiak mellett, akiknek az érzései irántuk nem teljesen tiszták. Csak egy kérdés: mi a baj ezzel? Na jó, még egy kérdés: ki maradna olyan ember mellett, akinek az érzései nem tiszták?

A hatodik ok a múlt…Az őszinte nők a múltukról is őszintén beszélnek, azokról a dolgokról, amik meghatározták eddigi életüket, iskoláról, munkahelyekről, volt párkapcsolatokról. Nem tudom, hogy egy férfi miért ne beszélne ezekről a dolgokról? Szerintem beszél! Azt sem értem, miért kell tartani ezért egy nőtől?

hirdetes

A hetedik oknál már hangosan nevettem! Ez ugyanis az, hogy az őszinte nő sosem mondja azt egy férfinak, hogy szereti, ha nem érez úgy…Igen, így kéne, hogy működjön a világ, és akkor most azt mondom, hogy nem az őszinte nőtől félnek ezek a férfiak, hanem a normálisan gondolkodó valódi Nőtől! 

A nyolcadik ok szerint az őszinte nők nem szokott állandóan segítséget kérni, csak akkor teszi ezt, hogyha valóban szüksége van rá. Csak akkor fordul a férfihoz, ha igazán támaszra van szüksége. Nem értem megint csak, mi a baj.

A kilencedik ok az, hogy az őszinte nők elismerik, ha hibáznak. Nem mutatja magát tökéletesnek, és nem szeretné elrejteni a hibáit sem. Igen, minden embernek így kellene viselkednie…

Én azt javaslom mindenkinek, hogy ne féljen az őszinte nőktől, hanem inkább találjon magának egy őszinte nőt, akivel leélheti az egész életét boldogságban, mert csak ilyen nővel lehet az igazi férfi élete végéig boldog! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hologram

Hologram: A holográfia a fény hullámtermészetén alapuló olyan képrögzítő eljárás,... Tovább

Hévíz

Hévíz egy város az ország nyugati felében, nem messze a Balatontól. Két dologról híres: a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek