hirdetes

Tippek osztálytalálkozó szervezéséhez

SFV

A nyár az esküvők nagy évszaka, hiszen a jó idő, a lenge öltözet, a színes környezet az esküvőszezon fontos látvány- és hangulatelemei. Attól azonban, hogy a fák lehullatják leveleiket, nekünk nem kell lemondanunk a jókedvünkről és a nagyobb volumenű összejövetelekről. Ahogyan a kisebbek visszatérnek az iskolapadba, úgy számunkra is itt a lehetőség, hogy újra találkozhassunk közép- vagy általánosiskolás barátainkkal egy-egy osztálytalálkozó keretein belül. A most következő sorokból hasznos tippeket kaphatsz arra az esetre, ha esetleg osztálytalálkozó szervezésére adnád a fejed.

osztálytalálkozó összejövetel

#1 Kezdj el időben szervezni!


Ha 10, 20 vagy 30 éves osztálytalálkozóra készülsz, akkor talán nem a legegyszerűbb dolog mindenkit megtalálni, időbe telhet, hogy kiderítsd, ki merre kavarodott el az évek során. Ne kapkodd el a szervezést, tervezz legalább hónapokkal előre (az ajánlott idő egyébként 18 hónap)!


#2 Keresd meg a volt osztálytársaid!


A tervezés első és legfontosabb lépése. A keresés talán legegyszerűbb módja a közösségi médiában való kutakodás, de ha ez nem vezet teljes eredményre, ne félj igénybe venni a postát, vagy a rokonok felkutatását sem! Figyelj, hogy ne feledkezz meg senkiről, bármennyire is nem voltatok jóban évekkel ezelőtt, hiszen nem csak egy szimpla baráti összejövetelt tervezel most, hanem az osztályközösséget szeretnéd újra összehozni!

hirdetes


#3 Kérj segítséget a szervezésben!


Ne akarj mindent magadra vállalni és ne félj kiadni az irányítást a kezeid közül, hiszen a cél az, hogy ne csak Neked, de mindenkinek emlékezetes élmény legyen az esemény. Kérd bátran mind a volt osztálytársaid, mind profik segítségét! A Zsidai Rendezvény például több színvonalas osztálytalálkozó helyszínt is kínál, ha pedig az emberek megvannak és a helyszín is tökéletes, a többi már csak apróság és részletkérdés.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hagyomány

Hagyomány: azokat az elődök örökségéből átvett cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket... Tovább

Székely zászló

Székely zászló: A székely zászló a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) hivatalos zászlója és... Tovább

Tovább a lexikonra
Programajánló Szórakozás