notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Öt dolog, amit mindenképp tegyél meg idén, ha sikeres és boldog évet szeretnél jövőre!

hirdetes

Öt dolog, amit mindenképp tegyél meg idén, ha sikeres és boldog évet szeretnél jövőre!

Sz.F.
Öt dolog, amit mindenképp tegyél meg idén, ha sikeres és boldog évet szeretnél jövőre!

Menj el egy orvosi kivizsgálásra

Rengeteg ember van, aki szinte soha nem jár orvoshoz. Addig halasztják a dolgot, amíg valami probléma fel nem merül a szervezettel kapcsolatban. Nem szabad alábecsülni az egészségünket, érdemes rendszeresen ellenőriztetni az egészségünket. Az év végének közeledte épp egy jó alkalom erre, nemde? Szervezz meg egy időpontot egy teljes körű kivizsgálásra, hogy megtudhasd, minden rendben van-e a testeddel. Így kétségek nélkül, egészségben kezdhetsz bele az Új Évbe.

Látogass el a fogorvoshoz

A következő a listában hasonló az előzőhöz és legalább olyan fontos is. Attól függetlenül, hogy teljes körűen kivizsgáltatod magad, a fogorvoshoz érdemes egy külön időpontot foglalni. Előfordulhat, hogy a fogakkal is problémák adódnak, még akkor is, ha egyáltalán nem érzünk fájdalmat. Minél hamarabb fény derül egy problémára, annál hamarabb és hatékonyabban lehet kezelni azt. Így az elkövetkező évet erős fogakkal üdvözölheted.

hirdetes

Találkozz olyan barátokkal, akiket már régen láttál

A következő dolog, ami valójában jót tehet neked és másoknak is, ha olyan barátokkal találkozol, akikkel hosszú ideje nem láttál. Így felfrissítheted a kapcsolatot azokkal, akikkel mostanában kicsit elsiklottatok egymás felett. Ha néhányan lemorzsolódtak közülük, talán itt az ideje felkeresni őket és bocsánatot kérni vagy megbocsátani. Ezáltal erősebbé válhatsz és esélyed lesz arra is, hogy a következő évet kevesebb gonddal és sokkal pozitívabban kezdhesd el.

Bocsáss meg

Ami valóban minden ember számára fontos dolog, az nem más, mint a megbocsátás. Meg kell tanulnunk megbocsátani azoknak az embereknek, akik valami rossz dolgot követtek el ellenünk, hogy azáltal jobban érezhessük magunkat. A megbocsátás ereje hatalmas. Nem csak azt teszi boldogabbá, akinek megbocsátasz, de téged is sokkal pozitívabb és erősebb személlyé tesz. Amikor megbocsátasz valakinek, meg tudsz szabadulni rengeteg negatív energiától, ezáltal sokkal boldogabb életet élhetsz majd.

hirdetes

A gyakorlat pedig nagyon egyszerű. Beszélned kell azzal a személlyel, aki megbántott téged és őszintén, higgadtan elmondanod neki mindent, amivel megsértett téged, hogy mindketten tisztában legyetek a dolgokkal. Akár le is írhatod ezeket a dolgokat neki, a lényeg, hogy érezd a megbocsátás érzését magadban, hiszen csak ekkor szabadíthatod fel a lelked a múltbéli fájdalmaktól. Így végre negatív energiáktól mentesen, könnyeden kezdheted el az új Évet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Malév

Malév: A Malév közép-európai légi fuvarozó vállalat, Magyarország nemzeti légitársasága... Tovább

Pacalpörkölt

Pacalpörkölt: Nincs még egy ilyen megosztó étel, mint a pacalpörkölt.  Ezt a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek