hirdetes

Rick Astley robbantja fel augusztusban a Balaton északi partját a Jazzpikniken

NA

Készülj fel három napra tele jazz, funk, pop és soul zenével, amelyeket garantáltan sosem felejtesz el! A Paloznaki Jazzpikniken egyedülálló piknik-élményben lesz részed augusztus 3-5-ig, ahol különleges művészek és zenekarok varázsolják el a közönséget. Élvezd a ritmust, a hangulatot és a finom ételeket miközben a legjobb zenészek lépnek színpadra.

Paloznaki Jazzpiknik 2023

Paloznaki Jazzpiknik 2023: világhírű fellépőkkel tarol idén a Balaton kedvenc butikfesztiválja

Az idei Jazzpiknik augusztus 3-án veszi kezdetét, amikor is Nik West és Rick Astley ad fergeteges koncertet, hogy megnyissa a háromnapos pikniket. A Nagyszínpadon augusztus 4-én a Dirty Loops és a Thievery Corporation varázsolja el a közönséget kivételes előadásaikkal. A zenei élmény folytatódik augusztus 5-én, amikor is az Incognito és a sokak által nagyon várt Level 42 áll színpadra a Balaton legexkluzívabb butikfesztiválján.

A 11. Paloznaki Jazzpiknik résztvevői között feltűnik a magyar jazzélet színe-java

A 11. Paloznaki Jazzpikniken a magyar jazzélet legkiemelkedőbb képviselőivel találkozhatunk, aki biztosan lenyűgözik a közönséget. A fesztivál különleges színpadán, amelyet a 2017-ben elhunyt Fábián Juli emlékének állítottak, minden évben hazánk kiemelkedő jazz művészei lépnek fel. Ezáltal nemcsak a nemzetközi előadók, hanem a magyar jazz élharcosai is lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák tehetségüket és képviseljék a hazai színteret.
A 11. Paloznaki Jazzpikniken olyan kiváló művészekkel találkozhatunk, mint a Barabás Lőrinc Quartet, a Sena Dagadub, a Random Trip x 7s presents Vibe Changers x Vavra Bence, a Vanavan és az ODD ID. 

A Paloznaki Jazzpiknik idén különleges figyelmet fordít az alapítványok támogatására

A Jazzpiknik kisebb színpadain pedig a jazz és a hozzá kapcsolódó műfajok kiváló képviselői lépnek fel, hogy elvarázsolják a fesztiválozókat. A szervezők különleges figyelmet fordítanak az alapítványok támogatására, így idén a fesztivál bevételének egy részét az eddigi támogatások viszonzására fordítják, eltekintve az extra látványműsoroktól. Ezáltal még több lehetőség nyílik az alapítványok számára, hogy segítsék a rászorulókat.

hirdetes

„Évről évre készülünk valami látványos attrakcióval a pikniken – ez a 11. Jazzpikniken más módon, láthatatlan formában valósul meg. A Jazzpiknik elmúlt 10 évében olyan sok szeretetet és támogatást kaptunk a közönségtől, a fellépőktől és a közreműködőktől, hogy szeretnénk a következő időszakban ez a sok jót viszonozni. Köszönetet és hálát érzünk és szeretnénk ezt visszatölteni; társadalmi célokra fordítani az idei piknik bevételének egy részét. Minden évben van ilyen törekvésünk, de idén még kiemeltebb hangsúlyt fektetünk az adományozásra és támogatásra” – nyilatkozta Valde Orsolya, a Paloznaki Jazzpiknik alapító- fesztiváligazgatója. 

A Paloznaki Jazzpiknik kimondottan környezetbarát fesztivál

A Jazzpikniken a fenntarthatóság és környezettudatosság szerves részét képezi a fesztivál hangulatának és filozófiájának. A szervezők és a Zöldövezet Társulás közös erőfeszítései lehetővé teszik, hogy a fesztivál környezetbarát módon működjön, és pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. Ezáltal a közönség is részese lehet a fenntartható megoldásoknak, és hozzájárulhat a környezettudatos szemléletformáláshoz.

hirdetes

A Paloznaki Jazzpiknik isteni ételekkel várja a résztvevőket

A Paloznaki Jazzpikniken változatos street food ételek várják a látogatókat, például autentikus amerikai BBQ, gőzgombócok, grillezett szendvicsek, mexikói burritók, friss hal- és salátaételek, különleges burgerek és még sok más finomság. Emellett lángos, szalagos fánk, görög gyros, vegán ételek, pálinka, pezsgő, bor és kézműves sörök is elérhetők lesznek a fesztiválon, így mindenki meg tudja találni a számára kedvező fogásokat. 

A Jazzpiknik három napja tele lesz jazz, funk, pop és soul zenével, amelyeket egyedülálló piknik-élmény kísér. A bérlettel rendelkezőknek lehetőségük lesz élvezni az életérzést a kapunyitástól hajnalig tartó időszakban. A festői szépségű balatoni településen négy színpadon több mint 40 koncert várja a látogatókat augusztus 3-5-ig Paloznakon. A jó borok, a finom ételek és a fantasztikus zene összefonódik, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a 11. Paloznaki Jazzpiknik résztvevőinek.


Jegyvásárlás, további információk IDE kattintva érhetőek el! 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Ilona-völgyi vízesés

Ilona-völgyi vízesés: A Magyarországon található 2 vízesés egyike. A Mátrában találjuk... Tovább

Szabolcsi alma

Szabolcsi alma: messzi földön híres a szabolcsi alma. A „szabolcsi" eredet... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!