hirdetes

Egyszerű pénzszerzési lehetőségek a munka mellé

LK

Nincs mindenki megelégedve a jelenlegi fizetésével, de mit tehetnek azok, akik valamilyen okból nem számíthatnak emelésre, előléptetésre, vagy képtelenek más munkahelyet találni? Szerencsére manapság számos egyszerű módszer létezik, ami segíthet abban, hogy valamivel több pénz álljon a házhoz (vagy kevesebb szökjön ki onnan). Íme néhány jó tanács azoknak, akik szeretnék kiegészíteni fizetésüket némi plusszal!

Ezeket a pénzszerzési lehetőségeket neked is meg kell ismerned!

„Pénzkeresés” spórolással

Először is szüntess meg minden olyan tagságot és előfizetést, amire nincs szükséged. Olvasod még azokat a magazinokat, amiket már évek óta járatsz? Kihasználod az online TV és zenei szolgáltatókat? Ha vannak olyan előfizetéseid, amiket nem használsz ki rendszeresen, akkor valószínűleg nincs értelme többet költeni rájuk. TV-zel még egyáltalán? Nem elég az a média amit az interneten megtalálsz? Nézd végig havi költségeidet és vegyél vissza onnan, ahonnan csak tudsz.

Vess egy pillantást a változó költségeidre. Telefonszámla, biztosítások, élelmiszerek, benzin, stb. Lehetséges, hogy tudnál olcsóbb biztosítást is kötni autódra? Esetleg tudnál csökkenteni a telefonszámlán? Az éttermi, gyorséttermi vacsorák és házhoz rendelések számának csökkentésével nem kevés pénz maradhat a zsebedben hó végén.

Készíts leltárt a holmijaidból és add el azokat a dolgokat, amikre nincs szükséged. Biztos lesz néhány olyan régi tárgy otthonodban, aminek már nem vennéd hasznát, de más akár fizetne is érte. Régi elektromos készülékek, ruhák, és egyéb, amiről tudod, hogy már sosem fogod használni. Hirdesd meg őket az interneten és várd, hogy mások szó szerint fizessenek azért, hogy több szabad helyed legyen otthonodban.

hirdetes

Pénzkeresés befektetéssel 

hirdetes

Ha hosszútávú pénzszerzési lehetőséget keresel, akkor érdemes a befektetést választanod. A legjobb befektetés manapság egy lakás vásárlása, amit ki tudsz adni, a későbbiekben pedig értéknövekedés esetén akár sokkal magasabb áron el tudod adni, mint amennyiért vásároltad. A befektetési célú ingatlan esetén azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környéket választasz. Egy balatoni lakás befektetés szempontjából ideális lehet, hiszen a Balaton az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont Magyarországon, így valószínűleg mindig bérbe tudod majd adni. A Fenyves Beach Residence apartman komplexum prémium kategóriás ingatlanjai közül érdemes választanod, hiszen a panorámás lakások privát partszakasszal rendelkeznek.

Ezeket a pénzszerzési lehetőségeket neked is meg kell ismerned!

Pénzkeresés alternatív módszerekkel

Írj egy e-könyvet és értékesítsd valamilyen online felületen. Ezzel manapság egyszerűbb pénzt keresni, mint korábban bármikor. Lényegében nincs is szükséged hozzá másra, csak egy jó ötletre és egy programra, amivel megírhatod a könyvet. Az online könyvárusítás egyik legnagyobb előnye, hogy nem muszáj leszerződni hozzá külön kiadóval és végigszenvedni a folyamatos lektorálások és jogi folyamatok tömkelegét.

Írj cikkeket webhelyekre, vagy készíts stock fényképeket és add el őket az ezekre alkalmas webhelyeken. Sok blog vagy webhely fizetne is a jó minőségű szöveges vagy képes tartalmakért, szóval keress olyan online felületeket, ahol lehetőséged adódik írói vagy fényképes tudásod hasznosítására.

Ha ügyes kezeid vannak és szeretsz barkácsolni, akkor kezdd el árulni legjobb alkotásaidat az ezekre alkalmas webhelyeken (pl. Etsy). Ezeket a termékeket persze ne felejtsd el mindenféle közösségi oldalakon (Facebook, Instagram, stb.) népszerűsíteni – ez semmibe sem kerül, és egész sok pénzt kereshetsz vele. Akár külön Facebook oldalt is létrehozhatsz új „üzletednek”, amit az Etsyn üzemeltetsz.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A második bécsi döntés

A második bécsi döntés: 1940. augusztus 30-án hozott meg a Harmadik Birodalom és Olaszország... Tovább

Bács-Kiskun megye

Bács-Kiskun megye Magyarország legnagyobb területű megyéje, hiszen ide tartozik az ország... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek