hirdetes

Undorodom ezektől a "politikusoktól!" Gulyás Márton elmész te a francba!

Lévi

Ki a fene az a Gulyás Márton, és miért teheti tönkre mások megélhetését önérdekből? Legyen már elég a megélhetési politikusokból! Takarodjatok!
 

Undorodom ezektől a

Engem nem érdekel igazán a politika, soha nem tudtam eldönteni, kinek van igaza. De azt látom, hogy ami a Várban történik, az több a soknál. Kipécéztek maguknak, ismeretlen, senkiházi kis politikusok egy éttermet, és azért, hogy valaki végre figyeljen rájuk, rombolnak. Tele a mai sajtó azzal, hogy valami Gulyás Márton, akire gondolom egy százalék sem fog soha szavazni, és bandája elfoglalta az egyik legjobb budai éttermet, a Pest-Buda Bisztrót! Beültek, hőzöngtek, és nem engedtek be mást. Mivel nagyon szeretem ezt azt éttermet, utána jártam, miért csap ribilliót ez a gengszter banda: a tulajdonos, Zsidai Roy 90.000 forintért bérli az épületet az önkormányzattól. És milyen igaza van, ezen lehetne is hőzöngeni, hiszen senki nem kap egy ekkora épületet 90.000 forintért. Mindenki mögé áll, aki csak az idétlen bulvársajtó hazugságait olvassa. A valóság azonban teljesen más. Íme itt egy cikk arról, hogy milyen állapotban vette át a tulajdonos az épületet: Pest-Buda bisztró átalakítás. 

hirdetes

A valóság  tehát az, hogy egy romot kaptak, amibe sok tízmilliót beleöltek. Egy magyar vállalkozó, aki egyszer véletlenül beszélt Orbán lányával, és már alkalmas arra, hogy azért leköpjük őt, igaz, Marcikám? Ha elmegy Orbán egy úton, oda már érdemes napalmot dobni, felégetni? Ki lenne az a bolond, aki felújít egy házat, és nem lakja le a felújítási költségeket? 90.000-et sem fizetnék érte, ha milliókat feketnétek a felújításába! Ez a Marci gyerek, meg tönkre akar tenni valakit, aki adóforintokat termel, tisztességesen étteremeket, szállodákat üzemeltet. Megrövidíti a pincéreket, akik nem tudnak dolgozni, a szakácsot, az egész stábot, akinek nincsen aznap borravalója. Csak azért, hogy egy napig róla szóljon minden. Undorító önzőség, ember, amit művelsz. Nem tudom ki vagy, nem is érdekel, az sem, amit képviselsz, ahogy alapvetően a politika sem érdekel. De az biztos, hogy rossz, amit csinálsz, és ezt az emberek is látni fogják. Negatív kampánnyal ebben az országban egyébként sem lehet választást nyerni, ezzel már sokan elbuktak, de remélem te annyira bele is buksz ebbe a mocskos kis akciódba, hogy el is tűnsz a politikai térképről! 

hirdetes
 

Mit ér el ez a "politikus" ezzel az egésszel?

Eddigi szavazatok száma: 206

A maradék szavazóit is elveszti, mert ez tisztességtrelen (16%)
Csak azt, hogy megutáljam őt (28%)
Szerez pár új szavazót (7%)
Eddig sem szavaztak rá, ezután sem fognak (48%)

A szavazás lezárult.

És tudod mit Marcikám, én ezentúl MÉG többet járok majd a Pest-Budába, és remélem így tesz mindenki, aki szerint undorító, amit művelsz! Tiltakozzunk azzal, hogy egy ebéddel támogatjuk a Pest-Buda bisztrót! Foglalj asztalt te is itt! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Anyák napja

Anyák napja: Ez is a tavaszi ünnepkörhöz tartozik, talán a legszebb nap, mikor az édesanyákat... Tovább

Zemplén Kalandpark

A Zemplén egyik legnagyobb turistamágnese a Sátoraljaújhely felett tornyosuló Magas-hegyen... Tovább

Tovább a lexikonra
X
Kövess minket facebookon!