hirdetes

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha Budapesten jársz június 14. és 18. között!

Rékka

A héten is meleg, nyári időre lehet számítani, ami szerencse, ha azt vesszük alapul, hogy ez a hét főleg a ballagások hete lesz. De az se essen kétségbe, akinek nincs ilyen esemény ütemezve a naptárába, unatkozni semmiképp nem fog! Mutatom, mely programokat nem érdemes kihagyni a héten, ha a fővárosban jársz!

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki!

Rustic Design-workshopok

Június elsején megnyitották kapuit a Rustic Design egyedülálló kreatív workshopjai. Ide jöhetnek mindazok, akik szeretnének kiszabadulni a napi mókuskerékből és felszabadultan alkotni, miközben csodás lakásdekorációk készülnek. Mert bizony, ezen a rendezvénysorozaton a lakásé a főszerep! Ráadásul a Rustic Design programjai egyedállónak számítanak a budapesti kínálatban, mivel az alkotóműhelyben különleges filcvirágokat és fonalgrafikákat lehet készíteni, valamint táblafestéssel is foglalkozni, mindezt kis létszámú, maximum 8 fős csapatokban. A workshopok mindig az adott évszakhoz igazodnak, így idén nyáron vidám filcvirágcsokrokat, színes ajtódíszeket és a nyarat idéző fonalgrafikákat lehet csinálni, vagy akár a közelgő esküvői szezonra is lehet készülni egyedi dekorációkkal, vagy ajándékkal. 

hirdetes

Az Együtt programsorozaton olyan workshopokon vehetsz részt, ahová hozhatod a barátaidat, akikkel nemcsak közösen alkothattok, de akár egy üveg rozét vagy limonádét is megihattok. Vagy meglepheted akár anyukádat is, akinek tökéletes ajándék lehet a közös élmény. És persze a gyerekekre is gondolnak a szervezők: a kisebbek elkészíthetik saját memóriajátékukat, nyári virágcsokrukat vagy mókás manóbarátot alkothatnak, és kreatívan tölthetik szabadidejüket. Sőt, mivel ez egy szuper csapat, akár céges csapatépítőket, lánybúcsúkat, szülinapokat is lehet rendezni a workshop helyszíneken!

hirdetes

Skate43

Még ezen a héten lesz elérhető a Budapest Gardenben a a Sport43, azon belül a Skate43, a térítésmentes gördeszkázás élménye. A programsorozat lényege, hogy az általános és középiskolás diákok bepillantást nyerhessenek kicsit a deszkázás szuper izgalmas világába, és tegyék mindezt oktatók segítségével, biztonságos és kontrollált környezetben! Ha gyermeked rajong a gördeszkáért, sajátítsa el a skateboard alapjait felesleges kockázatok nélkül!

A cikk itt még nem ért véget, lapozz a következő oldalra további szuper programokért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mária Terézia

Mária Terézia: Mária Terézia, magyar királynőként II. Mária a Habsburg-házból származó,... Tovább

Utazás Magyarországon

Az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy helyváltoztatását jelenti,... Tovább

Tovább a lexikonra
Alkotás Érdekességek Hírek Kirándulás Magyar Magyarország Programajánló Szórakozás Utazás