hirdetes

Programlehetőségek az ősz első hetében- íme a 8 legjobb hétvégi program

P.B.

Habár a nyár véget ért, azonban ezen a héten is sokszínű eseményekkel várják a vendégeket országszerte. Ebben a cikkben mutatunk pár programot, melyek Téged is érdekelhetnek!
 

Heti programok az országban

Nagymarosi Csípős Fesztivál 

Ebben az évben a FEBO – Fesztivál Határok Nélkül nevezetű eseménnyel egyidejűleg kerül megrendezésre a VIII. Nagymarosi Csípős Fesztivál. Szeptember 5.-én a Nagymarosi Termelői Piacon számos termékkel várnak majd a termelők, melyek között nem csak csípős készítményeket találhatunk. Ahogyan az sok eseményről elmondható, a fesztivál is részben eltérő módon kerül megrendezésre a jelenlegi helyzetre való tekintettel, melynek keretében a Piac a Dunaparti sétányra is kiterjed majd, ahol főként a csípős ételek kedvelőinek kedveznek. Koncerteket pedig a FEBO fesztivál rendezésében láthatunk és hallhatunk pénteken és szombaton. 

Majdnem Borfesztivál BudafokON

A koronavírus járvány miatt a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál az eredeti formájában sajnos nem kerül megrendezésre, de aggodalomra semmi ok, hiszen szeptember 5.-én és 6.-án minden vendéget szeretettel vár a Majdnem Borfesztivál BudafokON, ahol sokszínű programok közül válogathatunk, hiszen a kiváló borok és pezsgők kóstolgatása mellett lehetőség nyílik a nyitott pincék látogatására és kertmozizni is. A családi- és gyermekprogramok, kiállítások, élő háttérzene és minőségi gasztronómia szintén hozzájárul a jó hangulatú időtöltéshez. 

hirdetes

Családi Mozgásfesztivál 2020

Budapesten a Ludovika Campus Orczy-Park-ban idén 22. alkalommal rendezik meg a Családi Mozgásfesztivál, ahol több mint 100 sportág kipróbálására van lehetőség szeptember 6.-án 10 és 17 óra között. A rendezvény ingyenes és kiváló azok számára, akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben és ahogy a nevében is szerepel, az egész család számára ideális lehet. Szakemberek segítségével próbálhatják ki a különböző sportokat kicsik és nagyok egyaránt. 

Birka- és Slambucfőző Örömnap 

A Hajdúszoboszlón megrendezésre kerülő Birka- és Slambucfőző Örömnap megfelelő minden olyan társaság számára, akik szeretik az igazi hazai ízeket, hiszen a cél, a magyaros ízvilág és gasztronómia, illetve a hajdúszoboszlói receptek megismertetése az odalátogatókkal. Barátságos környezetben, bográcsban készült ételekkel és Karthago koncerttel várják a vendégeket szeptember 5.-én a repülőtéren. 

hirdetes

Budapesti Nyári Fesztivál 

A Fesztivál már június óta tart, és még szeptember 4.-én és 5.-én is előadással várja a vendégeket a Margitszigeti szabadtéri színpadon, ami nem más, mint Lévay Szilveszter – Michael Kunze Elisabeth című musical-je. Az előadás szünettel együtt kicsivel kevesebb mint 3 órás lesz, és jegyek még korlátozott számban elérhetőek. A pénteki és a szombati előadás is 20 órakor kezdődik. 
 

A következő oldalon is mutatunk izgalmas programokat, a gsztronómiai szerelmesie mindenképpen lapozzanak!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Főzés

A főzés egy olyan konyhatechnológiai hőközlési művelet, melynek során az... Tovább

Kazinczy Ferenc

Kazinczy Ferenc: Kazinczi és alsóregmeczi Kazinczy Ferenc, magyar író, költő, a nyelvújítás... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!