hirdetes

Programok a hosszú hétvégére a keleti országrészen

Oláh Tamás

Milyen programok lesznek 20-án? Közeleg a hosszúhétvége és a Keleti országrészben is rengeteg programmal várnak minket az ünnepek okán. Ha kíváncsiak vagyunk, hol milyen programokra, eseményekre kell számítani, a továbbiakban megtudhatják.

Izgalmas programok

Lillafüredi programok 


Lillafüred rengeteg élményprogramot tartogat számunkra a hosszú hétvégére. A programok középpontjában a szórakozás és a szórakoztatás van. Az egyik legemlítésreméltóbb célpont a Lillafüredi Sport és Kalandpark és a Libegő. A tartalmas kikapcsolódást több formáját is megtalálhatjuk itt és rengeteg életre szóló élményt szerezhetünk. Várnak minket szeretettel a hosszúhétvégén is és garantálják azt, hogy az egész család jól fogja magát érezni egy ilyen kaland után.

Aktív kikapcsolódás a Zemplénben

Ha aktív kikapcsolódásról van szó, ezt a célpontot sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Rengeteg lehetőségünk van itt is arra, hogy szórakozzunk miközben új élményekkel gazdagodik az egész család. Erre a legalkalmasabb hely a sátoraljaújhelyi Zemplén kalandpark.

hirdetes

Éjszakai bobozás a Kalandparkban

A park éjszakai bobzással kedveskedik nekünk a hosszúhétvégére, amikor is lehetőségünk nyílik a sötétben átélni ezt a fantasztikus élményt. Ez Közép-Európa leghosszabb bob pályája és az alkalomra külön hangulatos megvilágítást kap. Az ezen való lecsúszás szép emlékké válhat mindenki számára, aki élvezi az, ilyen és ehhez hasonló programokat. Erre este 8 és 12 óra között nyílik lehetőségünk.

hirdetes

Egyéb programok 

Ha úgy érezük, hogy ez kevés számunkra, akkor fontos tudni, hogy ezen kívül még rengeteg lehetőségünk van Sátoraljaújhelyen. 

Az itt található Libegő, ugyanis Magyarország leghosszabb libegője és a tengerszint felett 250-480 méterrel csodálhatjuk meg a tájat. Mi több a libegő tetején lehetőségünk van felmenni egy többszintes kilátóba, hogy megörökítsük az élményt, vagy csak gyönyörködjünk a Zemplén szépségeiben.

A mászófal központ is szívesen várja azokat, akiknek még marad energiájuk, vagy csak egy kis izgalomra vágynak. A mászható felület itt összesen 400 négyzetméter és ez Magyarország legmagasabb beltéri mászófala. A fal kialakításában pedig tapasztalt sziklamászók segédkeztek.

És ezen kívül még tanösvények, kötélpályák, kalandtúra pályák és izgalmas játszóterek várják, azokat, akik felejthetetlen élményeket szereznének szeretteiknek és maguknak az ünnepekre is.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kabay János

Kabay János (1896-1936) magyar feltaláló, kutató vegyész. Életművének központi eleme a... Tovább

Szepesi György

Szepesi György: magyar rádiós sportkommentátor, „az Aranycsapat tizenkettedik... Tovább

Tovább a lexikonra
Magyar Magyarország Utazás
X
Kövess minket facebookon!