hirdetes

Érdekes programok országszerte szeptember 14.-20. között

Puskás Rékka

Mivel nagy valószínűség szerint még a jövő héten is kitart a nyári idő, mindenképp érdemes kihasználni és programokat szervezni. Az alábbi cikkben összegyűjtöttem néhány érdekes programot országszerte, neked már csak választani kell közülük!

Programok a hétre országszerte

Zalakaros

Amíg tart a napsütés, addig érdemes olyan helyekre kirándulni, amelyek a szabadban kínálnak programot. Zalakaroson számos látnivaló van, ráadásul borkóstolásra is van lehetőség, ami különösen jó élmény így ősszel.

Debrecen

A debreceni Nagyerdei parkban a nyári időszakban szabadtéri előadások folynak. Most szeptember 14-én is megtekinthető lesz egy, a Kaktuszvirág című vígjáték.

Szeged

A volt Ifjúsági Házban szeptember 14-én, hétfőn Ráskó Eszter önálló estje lesz látható, ami a Nagyárpi címet viseli.

Pécs

A Pécsi Harmadik Színházban megtekinthető lesz szeptember 14-én az A piszkosak címet viselő előadás.

Szentendre

hirdetes

Szentendrén is programdús lesz a hét. Szeptember 15-én Hadházi László önálló estje lesz megtekinthető, a Megyünk a levesbe. Utána a Citera Jazzclub előadását lehet élvezni. Szeptember 18-án a Barlangban A Fák Alatt Zenekar koncertje lesz meghallgatható. Szeptember 19 én Jammal&The Groovetroop lesz a Barlangban, a Szentendrei Református Gimnázium Kápolnájában pedig Református Zenés Esték címmel lesz koncert. Végül szeptember 20-án pedig magyar mesék lesznek hallhatók.

hirdetes

Hortobágy

A Hortobágyi Nemzeti Parkba is érdemes ellátogatni a héten, ha már ilyen gyönyörű időnk lesz. Szeptember 18-án lesz a Naplemente kerékpártúra a Hortobágyi Vadasparkban, utána pedig a Csillagdai esték. Másnap a Rejtőzködő vulkánok az Alföld peremén kerülnek a középpontba. Szeptember 19-én bogaras nap lesz az arborétumban, de madárgyűrűzést is lehet majd figyelni. Akik elég korán hazaérnek, azok részt vehetnek a hajnali és kora reggeli darulesen.

Veszprém

Veszprémben az Agóra Művelődési Központban szeptember 15-én a Taccs! nevű beszélgetéssorozat negyedik vendége Szentesi Éva lesz, a beszélgetést követően pedig dedikálásra is lesz lehetőség.

Nyíregyháza

Szeptember 15-én a Bencs Villában lehet részt venni gondolatébresztő beszélgetésen Kerek Gáborral, A hallgatható kortárs zene címmel.

Győr

A Győri Nemzeti Színház repertoárján szeptember 15.-20. között a következő előadások lesznek: Lévay Szilveszter - Michael Kunze: Elisabeth, musical 2 részben, Carlo Goldoni: Chioggiai csetepaté vígjáték, Agatha Christie: Váratlan vendég krimi 2 felvonásban, Anna Karenina balett két felvonásban.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín hotelben   Ha rendezvényhelyszín, akkor hotel? Számtalan előnyt... Tovább

Klasszikus magyar nóta

Klasszikus magyar nóta: Nemzeti azonosságunk része, ez a mi zenei anyanyelvünk, szervesen... Tovább

Tovább a lexikonra
Magyar Magyarország
X
Kövess minket facebookon!